Makkelijk afvallen met sporten

Wil jij van die irritante vetrollen af, maar heb je geen zin in strenge diëten. Krijg jij de rits van je favoriete broek niet meer dicht? Of zit jij beter in je vel als je een paar kilo lichter bent? Werk onder begeleiding aan je ideale gewicht in onze sportschool. Niet alleen zorgt een verantwoorde training dat je lekker veel calorieën verbrandt en zo snel kunt afvallen; trainen in een sportschool is ook nog eens leuk en motiverend.

Verantwoord afvallen door gezonde voeding en vooral heel veel bewegen

We weten het allemaal; elk pondje gaat door het mondje. Helaas zijn de populaire tussendoortjes en maaltijden vaak ook die caloriebommen die je beter kunt laten staan. En alle kilo’s die je aankomt, gaan er veel lastiger af. Met een gezond en gevarieerd eetpatroon kom je een heel eind, maar wil jij snel je ideale gewicht bereiken, zul je ook meer moeten bewegen. Als je zorgt dat je een langere periode minder calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt, slank je af. Hoe meer jij beweegt, hoe sneller jij van die overtollige kilo’s bent verlost.

Hoe sporten jou helpt bij verantwoord afvallen

De meest effectieve manier om jouw ideale gewicht te bereiken, is het bezoeken van de sportschool, minimaal twee à drie keer per week. Met name cardiotraining, zoals de hometrainer, loopband of crosstrainer, is bij uitstek geschikt om af te vallen. Je kunt zelf je sportieve doel instellen en je ziet op het display meteen wat de resultaten zijn van jouw training. Zet met behulp van krachttraining op de fitnesstoestellen je vet om in spiermassa en stimuleer de stofwisseling. De beste resultaten behaal je door een combinatie van cardio- en fitnesstraining. Zo helpt sporten jou om snel af te vallen.

Groepslessen voor nog meer motivatie

Kom naar de sportschool om te werken aan je ideale gewicht en conditie. Hier krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. Laat de instructeurs een trainingsschema op maat voor je maken. Zij kunnen je ook begeleiden bij het uitvoeren van je workout. Kies voor deelname aan een van de live groepslessen. Samen sporten, doet sporten. Kies voor een van de intensieve groepslessen zoals Body Pump of Zumba en werk op een leuke en inspirerende manier aan je streefgewicht.

Afvallen? Laat je door een personal trainer helpen

Weet je van jezelf dat je moeite hebt met het vasthouden van je motivatie, overweeg dan om te trainen met een personal trainer. Hij stelt een individueel sport- en voedingsprogramma voor je op en zorgt door middel van 1-op-1-begeleiding dat jouw aandacht niet verslapt. Daarnaast geeft hij je ook nog praktische tips op het gebied van voeding en gezond leven. Wil jij snel een op een verantwoorde manier afvallen? Sluit dan vandaag nog een abonnement bij il fiore healthcenters af. Wij zorgen dat jij met sporten je ideale gewicht bereikt.

Nog wat praktische afvaltips

  • Stel realistische doelen. Laat je adviseren door onze instructeurs. En houd er ook alvast rekening mee dat er ook periodes zijn dat je minder snel gewicht verliest dan je wilt.
  • Heb jij moeite met het volhouden van je goede voornemen? Begin de strijd tegen de overtollige kilo’s met een vriend, vriendin, broer, zus of goede kennis. Zij of hij kan je motiveren als het even tegen zit.
  • Pas je leefstijl aan. Laat de auto staan en pak vaker de fiets.  Drink heel veel water, koffie (zwart) en thee (groen). Laat ongezonde producten zoals frisdrank, snacks en kant-en-klaarmaaltijden staan. Elk pondje gaat door het mondje.
  • Eet verspreid over de dag meerdere verantwoorde maaltijden en/of hapjes. Wist je dat sterk gekruide voeding de stofwisseling versnelt? Schep minder op dan je gewend bent. Misschien helpt het om kleinere borden te gebruiken.
  • Houd het trainen volgens schema vol, ook al heb je soms even geen zin om te komen. Laat je motiveren door onze instructeurs.

Sport tot 2 maanden gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of in een van onze clubs in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (Sport tot 8 weken voor €8,- bij onze Premium clubs.)

InschrijvenDagpas aanvragen