Gratis fitte medewerkers!

Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor bedrijfsfitness. Dat is niet verwonderlijk. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont, zo blijkt uit onderzoek. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel, zijn stressbestendiger en productiever. Meer dan de helft van de werkende Nederlanders beweegt niet volgens de huidige norm voor gezond bewegen. Iedere volwassene dient ten minste vijf dagen per week, 30 minuten intensief te bewegen.

Uit een onderzoek, uitgevoerd door TNO Arbeid, blijkt dan ook dat sportende werknemers productiever zijn en minder vaak en/of minder lang verzuimen dan hun niet sportende collega’s. Veel mensen vinden het zelf ook leuk en nuttig om aan fitness te doen, maar vinden het (te) duur. il fiore healthcenters Roermond (Herten) stelt de fiscale bedrijfsfitness variant voor. Dit betekent dat een medewerker die deelneemt aan bedrijfsfitness, het lidmaatschapsgeld betaalt via de salarisstrook.

Hiermee wordt een voordeel gecreëerd dat kan oplopen tot 50%, zo worden grote groepen medewerkers over de streep getrokken toch te gaan fitnessen. 

Graag bespreken wij in een persoonlijk onderhoud de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Sport tot 2 maanden gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Direct inschrijven