We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Sporten Maastricht

In de dynamiek van het stadse leven is de noodzaak om gezond te leven groot. Beweging en sport zijn cruciaal voor de vitaliteit van lichaam en geest. il fiore healthcenters biedt de beste faciliteiten voor de beoefening van fitness in Maastricht. Zo word je bij ons verwelkomd door een team van deskundige en vriendelijke begeleiders in een aangename sfeer. Je sport onder begeleiding in een ruime opgezette zalen met topkwaliteit apparatuur. Kom sporten in onze gym wanneer het jou uitkomt, want met je clubkey heb je 24 uur toegang, 7 dagen in de week. Sluit je workout of groepsles af met een bezoek aan een infraroodcabine of kom tot rust met een drankje in onze gezellige lounge. Kom je met de auto? Kies dan voor de Upgrade overdekt parkeren, zodat je je auto kunt stallen in onze parkeergarage. il fiore healthcenters is de superieure keuze als het gaat om fitness in Maastricht.

Fitness Maastricht

Sporten moet je doen in een vertrouwde en veilige omgeving. Niet alleen is il fiore healthcenters een van de meest veilige fitnesscentra van Maastricht, ook zijn er meestal deskundige trainers aanwezig voor ondersteuning. Bij ons krijg je vanaf de eerste dag de gewenste begeleiding; zo is het mogelijk om meteen een gratis introductieles in te plannen. Samen met onze Personal Trainers kun je een inspirerend traject uitzetten om fitter te worden en gezonder te leven. Deze begeleiding werkt bijzonder effectief, omdat de begeleiding niet enkel inzet op training, maar ook voedingsadviezen geeft. Speciaal voor de vrouwen hebben we een Ladies Only Zone in onze gym. Verder kan je deelnemen aan prettige groepslessen of de nieuwste fitness trend Functional Training. il fiore healthcenters maakt gebruik van innovatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur die comfortabel en makkelijk te bedienen is.

Sporten in onze gym in Maastricht (Céramique)

Bij il fiore healthcenters Maastricht Céramique kun je kiezen uit meerdere lidmaatschappen die je bovendien kunt uitbreiden met praktische en voordelige Upgrades, zoals onbeperkt koffie en thee, gratis sportswater en onbeperkt zonnebanken. Deelname aan de populaire live groepslessen is inbegrepen. Bovendien kun je met je clubkey ook sporten bij onze vestiging in Maastricht Mariaberg en Maastricht Geusselt. Bij il fiore healthcenters hebben alle leden een praktische online client portal. Zo kun je online een les reserveren of je abonnement aanpassen of uitbreiden met add ons. Wij zorgen dat je echt zorgeloos kunt sporten in Maastricht.

Hoge standaard fitnesscentrum Maastricht

Ook voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie kun je bij ons terecht. Cerfontaine & van der Loop heeft een fysio- en manuele therapiepraktijk in ons fitnesscentrum in Maastricht. Als je geblesseerd bent is het goed om er een professional naar te laten kijken. Cerfontaine & van der Loop kan in dat geval een op maat gesneden herstelprogramma voor je opstellen zodat je op een veilige manier kunt werken aan je herstel. Daarnaast hebben al onze leden recht op een gratis screening. Overigens kunnen onze medewerkers je ook ondersteunen bij specifieke oefeningen en work-outs. il fiore healthcenters is een inspirerende en prettige gym met een hoog gehalte aan service en gemak. Op die manier wordt het sporten pas echt plezierig en effectief. Ervaar het zelf. Sluit een lidmaatschap af of vraag een dagpas aan zodat je ons fitnesscentrum kunt uitproberen.

Smiley face
Even binnenkijken

Groepslessen bij il fiore healthcenters Maastricht Céramique

Samen sporten is leuk en uitdagend! Daarom zijn groepslessen voor de meeste sporters nog altijd de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Bij il fiore healthcenters kun je deelnemen aan de leukste en meest inspirerende groepslessen van dit moment. Of het nu gaat om krachttraining, conditietraining, dans of aandacht voor body & mind; bij ons is er altijd een les die aansluit bij jouw voorkeur.  

Op de meeste locaties kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de bekende Les Mills-lessen zoals Body Jam, Zumba en Body Combat. Elke drie maanden wordt een nieuw programma gepresenteerd met nieuwe oefeningen, muziek en choreografie. Reserveer online een plaats via je client portal en kom nooit meer voor niets. En komt het tijdstip van de les niet uit, dan kan je kiezen voor een virtuele les. Naast een uitgebreid aanbod live groepslessen bieden de meeste clubs ook virtuele groepslessen aan.

Bekijk groepslesrooster
Smiley face

il fiore healthcenters Maastricht (Céramique)

Avenue Ceramique 201, 6221 KX Maastricht

Openingstijden & Contactroutebeschrijving