Sport nu 4 weken extra + korting op het inschrijfgeld! Sport nu 4 weken extra + korting op het inschrijfgeld!

Sporten Maastricht

In de dynamiek van het stadse leven is de noodzaak om gezond te leven groot. Beweging en sport zijn cruciaal voor de vitaliteit van lichaam en geest. il fiore healthcenters biedt de beste faciliteiten voor de beoefening van fitness in Maastricht. Zo word je bij ons verwelkomd door een team van deskundige en vriendelijke begeleiders in een aangename sfeer. Je sport onder begeleiding in een ruime opgezette zalen met topkwaliteit apparatuur. Kom sporten in onze gym wanneer het jou uitkomt, want met je clubkey heb je 24 uur toegang, 7 dagen in de week. Sluit je workout of groepsles af met een bezoek aan een infraroodcabine of kom tot rust met een drankje in onze gezellige lounge. Kom je met de auto? Kies dan voor de add-on overdekt parkeren, zodat je je auto kunt stallen in onze parkeergarage. il fiore healthcenters is de superieure keuze als het gaat om fitness in Maastricht.

Fitness Maastricht

Sporten moet je doen in een vertrouwde en veilige omgeving. Niet alleen is il fiore healthcenters een van de meest veilige fitnesscentra van Maastricht, ook zijn er meestal deskundige trainers aanwezig voor ondersteuning. Bij ons krijg je vanaf de eerste dag de gewenste begeleiding; zo is het mogelijk om meteen een gratis introductieles in te plannen. Samen met onze Personal Trainers kun je een inspirerend traject uitzetten om fitter te worden en gezonder te leven. Deze begeleiding werkt bijzonder effectief, omdat de begeleiding niet enkel inzet op training, maar ook voedingsadviezen geeft. Speciaal voor de vrouwen hebben we een Ladies Only Zone in onze gym. Verder kan je deelnemen aan prettige groepslessen of de nieuwste fitness trend Functional Training. il fiore healthcenters maakt gebruik van innovatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur die comfortabel en makkelijk te bedienen is.

Sporten in onze gym in Maastricht (Céramique)

Bij il fiore healthcenters Maastricht Céramique kun je kiezen uit meerdere lidmaatschappen die je bovendien kunt uitbreiden met praktische en voordelige add-ons, zoals onbeperkt koffie en thee, gratis sportswater en onbeperkt zonnebanken. Deelname aan de populaire live groepslessen is inbegrepen. Bovendien kun je met je clubkey ook sporten bij onze vestiging in Maastricht Mariaberg en Maastricht Geusselt. Bij il fiore healthcenters hebben alle leden een praktische online client portal. Zo kun je online een les reserveren of je abonnement aanpassen of uitbreiden met add ons. Wij zorgen dat je echt zorgeloos kunt sporten in Maastricht.

Hoge standaard fitnesscentrum Maastricht

Ook voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie kun je bij ons terecht. Cerfontaine & van der Loop heeft een fysio- en manuele therapiepraktijk in ons fitnesscentrum in Maastricht. Als je geblesseerd bent is het goed om er een professional naar te laten kijken. Cerfontaine & van der Loop kan in dat geval een op maat gesneden herstelprogramma voor je opstellen zodat je op een veilige manier kunt werken aan je herstel. Daarnaast hebben al onze leden recht op een gratis screening. Overigens kunnen onze medewerkers je ook ondersteunen bij specifieke oefeningen en work-outs. il fiore healthcenters is een inspirerende en prettige gym met een hoog gehalte aan service en gemak. Op die manier wordt het sporten pas echt plezierig en effectief. Ervaar het zelf. Sluit een lidmaatschap af of vraag een dagpas aan zodat je ons fitnesscentrum kunt uitproberen.

Smiley face
Even binnenkijken

il fiore healthcenters Maastricht (Céramique)

Avenue Ceramique 201, 6221 KX Maastricht

Openingstijden & Contactroutebeschrijving