Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Fitness Maastricht (Geusselt)

Met de meest geavanceerde apparatuur en persoonlijke begeleiding op maat helpen wij jou om je persoonlijke doelen te halen. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen of spieren kweken, bij il fiore healthcenters (Geusselt) word je actief gecoacht. Zo begint jouw eerste training met een uitgebreide intake. Samen met een instructeur bepaal je jouw doel en de weg er naar toe.
Je hebt alle tijd om dit doel te behalen want met je clubkey heb je 24/7 toegang tot onze gym in Maastricht Geusselt. Een groot deel van de dag is er een fysiotherapeut aanwezig die je kan ondersteunen. Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk resultaat behaalt, op een verantwoorde manier en zonder blessures. En wil je nog meer begeleiding? Kom dan tijdens bezettingsuren langs in Geusselt. 

Hoge standaard van fitnesscentrum Maastricht (Geusselt)

Leg je lat nog hoger met onze slimme kracht- of cardiofitnesstoestellen. Ons fitnesscentrum Maastricht (Geusselt) pakt uit met de meeste innovatieve fitnessapparatuur van dit moment. De toestellen zijn uitgerust met een Intelligent Training Console. Deze koppelt je training via een account automatisch aan je digitale omgeving – fitnessapps – voor een unieke trainingservaring. Met je clubkey log je touchfree in en uit, zodat jij je helemaal kunt focussen op jouw geplande work-out. De console houdt de prestaties en voortgang voor je bij. En om te zorgen dat je gemotiveerd blijft zijn onze cardiofitnesstoestellen uitgerust met een overzichtelijk scherm waarop je tijdens je work-out direct je prestaties kunt aflezen of je populaire Netflix-series kunt volgen.

Functioneel trainen in onze gym in Maastricht (Geusselt)

il fiore healthcenters werkt met de nieuwste trends in fitnessland. Zo kun je in onze gym kennismaken met functioneel fitness. Dit is een innovatieve en effectieve trainingsmethode waarbij de lichamelijke handelingen en bewegingen die we in het dagelijks leven maken centraal staan. Met functioneel trainen kun je jouw sportieve prestaties vergroten en voorkom je blessures.

Optimaal gebruiksgemak 

Onze sportschool in Maastricht (Geusselt) biedt je bovendien optimaal gebruiksgemak. Zo kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Onze club, gelegen bij het MVV stadion aan de A2, is goed bereikbaar, is er voldoende gratis parkeerruimte en er liggen meerdere bushaltes in de omgeving. Even sporten onder lunchtijd, voor of na het werk, maken wij heel gemakkelijk. Bij ons heb je de beschikking over privé kleed- en doucheruimtes waar je zonder pottenkijkers kunt douchen. En als dat beter uitkomt of als je ook wil deelnemen aan groepslessen kun je met jouw Premium lidmaatschap ook trainen bij onze clubs Maastricht Céramique en Maastricht Mariaberg.

Smiley face
Even binnenkijken

il fiore healthcenters Maastricht-Geusselt

Olympiaweg 68a, 6225 XX Maastricht, Limburg

Openingstijden & contactRoute beschrijving