We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Fitnesscentrum in Panningen

Hét fitnesscentrum van Panningen is il fiore healthcenters. Wil je trainen in Panningen voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij il fiore healthcenters fitnesscentrum Panningen aan het juiste adres! Ons sportcentrum is voorzien van de nieuwste trainingsapparaten en onder professionele begeleiding kun je in onze gym ook gebruik maken van onze groepslessen. 

Il fiore healthcenters Panningen bewijst dat sporten niet duur hoeft te zijn. Breid je abonnement uit met interessante Upgrades, zoals Live groepslessen. Je kunt je abonnement gemakkelijk online beheren in je client portal. Hier kun je ook een plaats reserveren voor een van de groepslessen, zodat je nooit meer tevergeefs naar de sportschool komt.

Wil je afvallen, werken aan je conditie of je spiermassa vergroten. Il fiore healthcenters Panningen is de plek waar je moet zijn. Met moderne apparatuur, deskundige trainers en ruime faciliteiten, helpen wij jou om je persoonlijk doelen te halen. Kies uit een van de populaire groepslessen zoals Body Pump, Crosspower en Small group training. Ben je nog geen ervaren sporter, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van een Personal Training intro. Je krijgt dan uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van fitnessen bij il fiore healthcenters. Twijfel je nog? Vraag dan een dagpas aan en kom een dag lang sporten in onze gym. Ben je nog lid van een andere sportschool? Ook dat is geen probleem, want je kunt gebruik van onze overstapservice.

Smiley face
Even binnenkijken

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS panningen

Samen sporten is leuk en uitdagend! Daarom zijn groepslessen voor de meeste sporters nog altijd de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Bij il fiore healthcenters kun je deelnemen aan de leukste en meest inspirerende groepslessen van dit moment. Of het nu gaat om krachttraining, conditietraining, dans of aandacht voor body & mind; bij ons is er altijd een les die aansluit bij jouw voorkeur.  

Op de meeste locaties kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de bekende Les Mills-lessen zoals Body Jam, Zumba en Body Combat. Elke drie maanden wordt een nieuw programma gepresenteerd met nieuwe oefeningen, muziek en choreografie. Reserveer online een plaats via je client portal en kom nooit meer voor niets. En komt het tijdstip van de les niet uit, dan kan je kiezen voor een virtuele les. Naast een uitgebreid aanbod live groepslessen bieden de meeste clubs ook virtuele groepslessen aan.

Bekijk groepslesrooster
Smiley face

il fiore healthcenters Panningen

John F. Kennedylaan 209, 5981 WZ Panningen

Openingstijden & contactRoutebeschrijving