Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld! Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld

Fitnesscentrum in Panningen

Hét fitnesscentrum van Panningen is il fiore healthcenters. Wil je trainen in Panningen voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij il fiore healthcenters fitnesscentrum Panningen aan het juiste adres! Ons sportcentrum is voorzien van de nieuwste trainingsapparaten en onder professionele begeleiding kun je in onze gym ook gebruik maken van onze groepslessen. 

Il fiore healthcenters Panningen bewijst dat sporten niet duur hoeft te zijn. Breid je abonnement uit met interessante add-ons, zoals Live groepslessen. Je kunt je abonnement gemakkelijk online beheren in je client portal. Hier kun je ook een plaats reserveren voor een van de groepslessen, zodat je nooit meer tevergeefs naar de sportschool komt.

Wil je afvallen, werken aan je conditie of je spiermassa vergroten. Il fiore healthcenters Panningen is de plek waar je moet zijn. Met moderne apparatuur, deskundige trainers en ruime faciliteiten, helpen wij jou om je persoonlijk doelen te halen. Kies uit een van de populaire groepslessen zoals Body Pump, Crosspower en Small group training. Ben je nog geen ervaren sporter, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van een Personal Training intro. Je krijgt dan uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van fitnessen bij il fiore healthcenters. Twijfel je nog? Vraag dan een dagpas aan en kom een dag lang sporten in onze gym.

Smiley face
Even binnenkijken

il fiore healthcenters Panningen

John F. Kennedylaan 209, 5981 WZ Panningen

Openingstijden & contactRoutebeschrijving