Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld! Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld

Fitnesscentrum in Roermond (Centrum)

Wil jij er goed uitzien, zoek jij nog een manier om fitter en gezonder te worden of wil jij je goede voornemens omzetten in daden? Dan ben je bij il fiore healthcenters het fitnesscentrum in Roermond (Centrum) aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een sportschool; in onze gym kun je op een leuke en effectieve manier werken aan lichaam en geest.

Sporten in onze gym

Kom sporten bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)! In onze gym kun je voordelig fitnessen: onze lidmaatschappen zijn meer dan aantrekkelijk en dat helpt je ongetwijfeld bij het volhouden van jouw goede voornemens.

Ook op het gebied van groepslessen kom je bij il fiore healthcenters Roermond Centrum aan je trekken. Denk aan onze populaire live groepslessen, waaronder Boxing, Core training, Crosspower, maar ook Yoga. Breid je abonnement met de add-ons Live Groepslessen, dan kun je gemakkelijk online een plek reserveren via je client portal. Trots zijn we op de FunXtional Box in onze gym waar je op een speelse en leuke manier aan je uithoudingsvermogen, kracht en spieropbouw kunt werken. Voeg daar ruime openingsuren en de mogelijkheid om met één clubkey te sporten op twee verschillende locaties in Roermond aan toe, en je hebt een fitnesscentrum om u tegen te zeggen!

Voordelen van het fitnesscentrum in Roermond

Naast interessante programma’s en acties zijn er nog een aantal voordelen verbonden aan sporten bij il fiore healthcenters Roermond. Zo krijg je als lid een voordeelpas waarmee je meerdere interessante kortingen krijgt bij samenwerkende partners. En als je kiest voor onze gym, kun je met je clubkey ook terecht bij ons fitnesscentrum in Herten. il fiore healthcenters Roermond (Herten) heeft nog veel meer faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van squashbanen en zelfs zonnebanken en infrarood cabines zodat je je na het sporten lekker kunt ontspannen. Meld je vandaag nog aan of vraag een dagpas aan.

Smiley face

il fiore healthcenters Roermond (Centrum)

Bredeweg 12a, 6042 GG Roermond

Openingstijden & contactRoutebeschrijving