ACTIE: 4 weken extra + welkomstpakket 🎁 ACTIE: 4 weken extra + welkomstpakket 🎁

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke, nieuwe ideeën maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Groepslesinstructeur Body Pump (m/v)

il fiore healthcenters breidt steeds uit en zoekt daarom collega’s voor het team. Creatief en vernieuwend als we zijn, hebben wij jou nodig om samen met ons onze ideeën te realiseren.

Mijn functie?

Als Groepslesinstructeur Body Pump bij il fiore healthcenters bereid ik groepslessen voor en heb ik voldoende kennis van de choreografie. Ik ben representatief en zelfstandig werken is voor mij geen probleem. Met mijn enthousiasme, spontane karakter en klantvriendelijkheid ben ik een uithangbord voor il fiore healthcenters. Natuurlijk ben ik in het bezit van aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidgevoel, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen, schrikt mij niet af. Ik ben open en spontaan en door mijn enthousiasme hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat ik zien door steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureroermond@ifhc.nl.