We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Het Fitnesscentrum in Roermond (Herten)

Hét fitnesscentrum van Roermond is il fiore healthcenters. Zo is ons sportcentrum voorzien van de nieuwste trainingstoestellen, bieden wij populaire groepslessen aan. In onze gym sport je bovendien altijd onder professionele begeleiding.

Heb je een doel voor ogen, wil je bijvoorbeeld afvallen of je conditie opbouwen, dan biedt il fiore healthcenters Roermond (Herten) jou alles wat je nodig hebt om dit doel te behalen. In onze gym is alles mogelijk, of je nu komt voor groepslessen of liever individueel sport. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Body Pump, GRIT en Live Spinning lessen. Ben je nog niet ervaren, maak dan als nieuw lid gebruik van een Personal Training intro met uitleg over fitness bij il fiore healthcenters. Lessen reserveren of jouw lidmaatschap veranderen, dat kan bij ons allemaal online! In Roermond hebben we twee gyms. Met een il fiore clubkey kun je in Roermond sporten bij beide vestigingen.

Onze gym in Roermond (Herten)

In onze gym in Roermond (Herten) beschikken we over een ruime Functionele Zone. Hier kun je op een leuke en speelse manier aan de slag gaan met fitness. In de Functionele Zone vind je diverse apparaten waarmee jij het maximale uit je oefeningen, trainingen en uitdagingen kunt halen. Wil jij op een innovatieve en leuke manier fitnessen in Roermond? Dan willen we je van harte verwelkomen bij il fiore healthcenters.

Wil jij ook gebruik maken van onze professionele begeleiding en de uitgebreide faciliteiten van onze gym, maar heb jij al een lidmaatschap bij een andere sportschool? Dat is geen enkel probleem. il fiore healthcenters Roermond heeft een overstapservice. Wij zorgen dat je zonder problemen en snel kunt overstappen. Als je kiest voor een lidmaatschap bij il fiore healthcenters kan je nu al gratis bij ons sporten totdat je huidige lidmaatschap is verlopen.

Smiley face
Even binnenkijken

Groepslessen bij il fiore healthcenters roermond Herten

Samen sporten is leuk en uitdagend! Daarom zijn groepslessen voor de meeste sporters nog altijd de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Bij il fiore healthcenters kun je deelnemen aan de leukste en meest inspirerende groepslessen van dit moment. Of het nu gaat om krachttraining, conditietraining, dans of aandacht voor body & mind; bij ons is er altijd een les die aansluit bij jouw voorkeur.  

Op de meeste locaties kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de bekende Les Mills-lessen zoals Body Jam, Zumba en Body Combat. Elke drie maanden wordt een nieuw programma gepresenteerd met nieuwe oefeningen, muziek en choreografie. Reserveer online een plaats via je client portal en kom nooit meer voor niets. En komt het tijdstip van de les niet uit, dan kan je kiezen voor een virtuele les. Naast een uitgebreid aanbod live groepslessen bieden de meeste clubs ook virtuele groepslessen aan.

Bekijk groepslesrooster
Smiley face

il fiore healthcenters Roermond (Herten)

Putkamp 4, 6049 AK Herten

Openingstijden & contactroutebeschrijving