Schrijf je nu in en sport tot de zomer gratis Schrijf je nu in en sport tot de zomer gratis

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke, nieuwe ideeën maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Groepslesinstructeur Body Combat (m/v)

il fiore healthcenters breidt steeds uit en zoekt daarom collega’s voor het team. Kom jij ons gezellige team versterken?

Mijn functie?

Als Groepslesinstructeur Body Combat bij il fiore healthcenters bereid ik groepslessen voor en heb ik voldoende kennis van de choreografie. Ik ben representatief en zelfstandig werken is voor mij geen probleem. Met mijn enthousiasme, spontane karakter en klantvriendelijkheid ben ik een uithangbord voor il fiore healthcenters. Natuurlijk ben ik in het bezit van aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Mijn profiel?

Ik gedraag mij verantwoordelijk en ben een visitekaartje van de organisatie. Ik leg gemakkelijk contacten en ben open, spontaan en enthousiast. Ik kom altijd op tijd en kom mijn afspraken na, ik werk nauwkeurig en heb oog voor detail. Ik ben flexibel ingesteld en hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit. Indien nodig spring ik graag bij voor andere collega’s, ook als dit op één van onze andere locaties zou zijn. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en de huisregels van il fiore healthcenters.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar groepsles@ifhc.nl.