6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁 6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁


il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Interieurverzorgster (v) 16u P/W

il fiore healthcenters zoekt altijd nieuwe collega’s om het team uit te breiden. We zijn creatief en vernieuwend. Jij bent onmisbaar om samen met ons onze ideeën waar te maken.

Mijn functie?

Als interieurverzorger bij il fiore healthcenters zie ik erop toe dat het centrum er altijd fris en netjes bij ligt. Ik kan zelfstandig werken en samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en de huisregels van il fiore healthcenters. Ik ben klantvriendelijk en mijn enthousiasme straal ik uit naar de bezoekers die ik onthaal. Sociale contacten met de leden en spontaneïteit zijn één van mijn kenmerken.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen schrikt mij niet af. Ik ben open en spontaan en door mijn enthousiasme hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat zich zien in steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktcomfort salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Dagen: Maandag t/m Vrijdag
Schoonmaken van onze faciliteiten in team verband.
Leuk en afwisselend werk.
Ervaring niet noodzakelijk.
Hart voor schoonmaken.
Doener en pakt je taken serieus op.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar personeel@ifhc.nl