Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld! Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld

Fitness in Weert

Iedereen weet hoe belangrijk een fit en gezond lichaam is. Daarom worden fitnesscentra steeds populairder. Veel mensen willen aan hun conditie en kracht werken en hebben ook behoefte aan persoonlijke begeleiding en extra groepslessen om nog sneller en efficiënter hun doelen te bereiken. In onze gym kun je doelgericht aan je lichaam werken. Bovendien hanteren wij ruime en flexibele openingstijden. Zo heb je nooit meer een excuus om niet te gaan sporten. Wil jij aan je lichaam en gezondheid werken? Dan is il fiore healthcenters Weert de ideale plek.

il fiore healthcenters Weert is een centraal gelegen sportschool en is goed bereikbaar voor iedereen in Weert, Nederweert en de wijde omtrek. In onze gym kun je sporten in ruim opgezette zalen en met moderne en veilige apparatuur, zoals de krachttrainingsapparaten van Matrix. Trots zijn we op de FunXtion Experience Zone – waar je kennis maakt met voor een minder prestatiegerichte en speelse beleving van sporten. Hier kan je door middel van de interactieve FunXtion Experience Station – een aangepast virtueel coaching systeem – tijdens je work-out de nadruk leggen op spelend bewegen, waardoor presteren geen prioriteit meer hoeft te zijn.

De kracht van il fiore healthcenters in Weert is vooral het grote aanbod faciliteiten, waaronder personal training en extra virtuele en live groepslessen. Alle lessen in onze gym worden gegeven door gecertificeerde trainers. Bij ons kun je online een plek reserveren voor een van de populaire groepslessen, zodat je nooit meer voor niets naar de sportschool komt. Of ga aan de slag met de plate loaded krachttrainingstoestellen en kweek spiermassa. Ben je een beginnend sporter of reken jij jezelf tot de gevorderden; wij hebben voor iedereen een training of een groepsles. Maak het sporten nog leuker met onze add-ons, zoals live groepslessen en onbeperkt sportwater.

Bij il fiore healthcenters staat efficiënt en veilig sporten centraal. Zo zijn er altijd deskundige trainers in onze gym die je kunnen ondersteunen bij je krachttraining of cardio work-out. Wissel je trainingen af en verbeter je conditie, kracht en functionele beweeglijkheid door middel van bijvoorbeeld klim, -trek, -duw en -werpoefeningen. Je hebt als sporter zelf de keuze om je op één doel te gaan focussen, zoals je uithoudingsvermogen, kracht of spiermassa vergroten, maar trainingen combineren is zeker ook een interessante mogelijkheid. Door gevarieerd te sporten, verbeter jij niet alleen je coördinatie en lenigheid; het komt ook je algemene gezondheid en fitheid ten goede. Sluit vandaag nog een lidmaatschap af bij il fiore healthcenters Weert.

Smiley face

il fiore healthcenters Weert

Graafschap Hornelaan 136A, 6004 HT Weert

Openingstijden & ContactRoutebeschrijving