We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je over voeding en ontspanning, en helpt je met het stellen van realistische doelen.

Meer info
Smiley face

MARLOES VOGELS

Wanneer je met haar in gesprek raakt heb je niet heel lang nodig om te ontdekken uit welk hout ze gesneden is. Marloes is iemand die enorm daadkrachtig is, en dat werkt aanstekelijk. Als ze iets wil dan focust ze zich daar op en dan creëert ze het.

Ze heeft een eigen Rebody traject doorlopen bij Coach Jules, waar ze, behalve een fysieke transformatie een enorme mentale groei heeft doorgemaakt. Dus ze kent zeer zeker ook de andere kant van de tafel. De groei die ze heeft doorgemaakt heeft haar er uiteindelijk toe gezet haar leven ook een serieuze make-over te geven.

Sinds 1 Mei is ze Junior Rebody Coach en runt ze samen met Petra de vestiging in Weert. Ben jij van plan om iets aan je gezondheid en lijf te doen? Ga dan eens met Marloes in gesprek en ervaar het zelf.

Meer info
Smiley face