fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

il fiore healthcenters

Putkamp 4, 6049 AK Herten (Roermond) Let op: Enkel bereikbaar via e-mail.

Meer informatie

Wil je meer weten over alle mogelijkheden en faciliteiten bij il fiore healthcenters? Je kunt ons voor al je vragen bereiken. Onze medewerkers helpen je graag verder per e-mail.

Een antwoord op de meest gestelde vragen

Zijn de il fiore healthcenters clubs open?

Vanaf 1 juli zijn onze deuren onder voorbehoud weer open! We mogen je vanaf die datum weer ontvangen om je heerlijk te laten sporten in jouw favoriete club! Reserveren van je fitnessmoment is niet nodig.

Wat zijn de maatregelen vanaf 1 juli?

  • We laten maar een maximaal aantal personen gelijktijdig binnen. Dit aantal verschilt per club. Via de app kun je kijken hoeveel plaatsen er nog vrij zijn om te sporten.
  • De kleedkamers gaan weer open, met uitzondering van de kleedkamers in Roermond Centrum. Deze zullen tot uiterlijk 13-07-2020 gesloten zijn in verband met een renovatie.
  • Het is noodzakelijk dat je altijd je eigen handdoek bij je hebt. Sporten zonder handdoek is niet toegestaan! Bij de receptie kun je gedurende de bezettingstijden een handdoek kopen.
  • De apparatuur dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen, wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken. 
  • Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van mede-sporters.
  • Bij binnenkomst dien je jouw handen te desinfecteren.
  • Alle apparatuur staat ver genoeg uit elkaar om 1,5 meter afstand te garanderen. Daar waar dit niet mogelijk is, zal apparatuur buiten gebruik gesteld worden.
  • De openingstijden van enkele clubs zijn tijdelijk gewijzigd. Check dus even goed de openingstijden van jouw club. De 24/7 clubs zullen gewoon 24/7 geopend zijn.
  • BELANGRIJK: Heb je in de afgelopen 24 uur last van één of meerdere van de volgende klachten gehad: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging  of koorts, benauwdheid, reuk en/of smaakverlies? Dan mag je helaas niet komen sporten.

Groepslessen kunnen we binnen de regels ook weer in onze groepsleszalen geven. Wel is het zo dat het aantal deelnemers beperkt zal worden en dat ook hier rekening gehouden dient te worden met de 1,5 meter afstand. Dit zal visueel gemaakt worden met vakken.

Wanneer wordt er weer gestart met de incasso’s van de abonnementen?

Richting het eind van deze maand (juni) zullen wij de incasso uitvoeren voor juli en de compensatie voor eerdere uitgevoerde betalingen (de maand april) zullen wij verdelen over 6 maanden. Dit wil zeggen dat je van juli tot en met december een lager maandbedrag betaalt. Vanaf januari betaal je opnieuw het reguliere tarief. Voor leden die hun lidmaatschap in één keer betaalde, zal de einddatum van het lidmaatschap verschoven worden met de gesloten periode. Hier vindt dus geen verrekening in geld plaats. Wanneer word er weer gestart met het de incasso’s?

Zijn er ook lessen die ik thuis kan volgen?

Wij denken aan je in deze “barre” il fiore loze tijden. Onze coaches zijn druk in de weer met workouts opnemen en bedenken, zodat je ook thuis lekker fit kunt blijven. Deze workouts zullen we gaan posten op ons YouTube kanaal.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Wat jammer dat je hebt besloten om jouw sportabonnement op te zeggen. Voor opzegging van jouw abonnement zijn de reguliere voorwaarden van toepassing. Het is niet mogelijk om per direct jouw abonnement op te zeggen, maar er wordt rekening gehouden met het voor jou geldende opzegtermijn.

Groepslessen reserveren

Groepslessen reserveren of kijken welke groepslessen je gereserveerd hebt doe je gemakkelijk in je persoonlijke member area onder het tabblad “Mijn boekingen”. Via de kalender kun bij de gewenste groepslessen zien hoeveel plekken er nog over zijn. Klik op de groepsles wanneer je deze wilt boeken. Veel sportplezier!

Is het verplicht te reserveren voor groepslessen?

Ja, dit is verplicht, zo weet je ook zeker dat er plek is. Tevens is afmelden verplicht indien je toch verhinderd bent dit kan ook weer via de member area.

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen?

Via ‘mijn il fiore’ kun je je persoonlijke gegevens (zoals bankrekening, adres, e-mail ed) inzien en wijzigen.