fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021!

Onze vernieuwde 2.0 app!

Bij il fiore healthcenters staat zelfstandig sporten centraal. Dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Daarom hebben we verschillende trainingsschema’s gemaakt die je helpen om een goede work-out te doen. De schema’s zijn gemaakt op de verschillende doelen.

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van onze app? Dan is dit een geschikt moment om onze praktische app ook uit te proberen. Met onze app heb je alle informatie die je nodig hebt altijd bij de hand. Zo kun je lessen reserveren of je updates aan passen. Hier vind je ook persoonlijke informatie over je lidmaatschap, je sportieve vorderingen, praktische tips op het gebied van leefstijl, voeding en sport. En nog mooier; je vindt hier ook praktische oefeningen en trainingsschema’s voor de work-outs op de club of thuis.

Belangrijk. Als je de nieuwe app op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd, zul je nog wel een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. Als je je geregistreerde e-mailadres invoert, dan krijg je automatisch een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen.

Jouw persoonlijke il fiore healthcenters app

SPORT TOT 8 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

Direct inschrijven