YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

DE VERANTWOORDE TRAINING

Voel je fit met de les ‘Fit & Flex’! In deze les ga je onder professionele begeleiding aan de slag met gezond en verantwoord bewegen/sporten. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen, fysieke en mentale gesteldheid. Een actieve leefstijl helpt je om positief in het leven te staan. Ervaar ook de voordelen van sport, fitness en trainingen, zelfs als je beperkingen hebt. Niemand is hetzelfde en daar houden we in deze les rekening mee.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE LES?

In een roulerend schema werk je aan jouw lichaam. In een 5-tal vaste trainingscircuits die om de 4 weken wisselen, ligt de focus op het versterken van je spieren en botten. Daarnaast wordt het neurostelsel, dat het spierstelsel aanstuurt, door de lessen geprikkeld en gestimuleerd. Ook besteden we aandacht aan de afnemende stabiliteit van het lichaam en het verlengen ervan. Om het cardiostelstel op peil te houden zetten we een verantwoord cardioprogramma in. Op verschillende manieren werk je aan je mobiliteit en doe je intervaltrainingen. De duur- en krachttraining stemmen we af op jou. Zo versterk of verbeter je je conditie, balans en flexibiliteit.

Bekijk ons groepslesrooster via de app.

Smiley face