YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

THAIBOKSEN

Gebruik je vuisten, voeten, ellebogen, knieën en benen in onze groepsles Thaiboksen. Trap en stoot je fit. In deze les wordt veel aandacht besteed aan je conditie, de basistechniek en discipline. Je leert traptechnieken zoals de ‘jab’ en de ‘low kick’, maar ook de bekende ‘clinch’ en de ‘elleboogstoot’. Thaiboksen (muay Thai) is een eeuwenoude Oosterse vechtsport met invloeden van onder meer karate en judo.

Onze gemengde lessen Thaiboksen zijn leerzaam en leuk en geschikt voor alle niveaus. Zo begint de les standaard met een uitgebreide warming-up. Vervolgens ga je aan de slag met specifieke stretchoefeningen. Daarna ga je in koppels de bokstechnieken oefenen. Je sluit de les altijd af met wat licht sparren. Ervaar ook de voordelen van Thaiboksen! Verhoog je wendbaarheid, coördinatie en reactievermogen. Boks je fit en slank, want Thaiboksen is een intensieve en calorieverslindende sport. Ben jij er klaar voor?

Bekijk ons groepslesrooster via de app.

Smiley face