YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

train de mid-sectie

Les Mills introduceert een 30-minuten durende work-out, die het beste van een groepsfitness les en een Personal Training sessie combineert. Virtual Les Mills CXWorx concentreert zich op de mid-sectie van je lichaam: het versterkt en vormt de onderrug, buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Alle oefeningen hebben opties, dus de les is uitdagend, maar je kunt op je eigen niveau sporten. Virtuele instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij Virtual Les Mills CXWorx gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewrichtsschijven.

De virtuele instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd en zien het als hun doel om een fantastische workout neer te zetten! Gedurende 30 minuten train je diverse spieren die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden.

Smiley face