Sporten Maastricht

In de dynamiek van het stadse leven blijft de noodzaak bestaan om gezond te leven. Beweging en sport is cruciaal voor vitaliteit voor lichaam en geest. il fiore healthcenters biedt de beste faciliteiten voor de beoefening van fitness in Maastricht. Hier worden de klanten verwelkomd door een team van deskundige begeleiders in een aangename sfeer. Met topkwaliteit apparatuur, ruime openingstijden, 2 infraroodcabines en parkeermogelijkheden in een overdekte parkeergarage is il fiore healthcenters de superieure keuze voor fitness in Maastricht.

Fitness Maastricht

Sporten hoort te gebeuren in een vertrouwde en veilige omgeving. Niet alleen is il fiore healthcenters een van de meest veilige fitnesscentra van Maastricht, ook biedt het gedegen adviezen en ondersteuning voor klanten. Binnen elk abonnement is begeleiding opgenomen. Vanaf de eerste dag krijg je de gewenste begeleiding en is het mogelijk meteen de gratis introductieles in te plannen. Samen met onze Personal Trainers kun je een inspirerend traject uitzetten om fitter te worden en gezonder te leven. Deze begeleiding werkt bijzonder effectief, omdat de begeleiding niet enkel inzet op training, maar ook voedingsadviezen geeft. Speciaal voor de vrouwen hebben we een Ladies Only Zone. Verder kan je deelnemen aan prettige groepslessen of de nieuwste fitness trend Functional Training. il fiore healthcenters maakt gebruik van innovatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur die comfortabel en makkelijk te bedienen is.

Smiley face

Sporten in Maastricht

Een lidmaatschap geeft toegang tot de faciliteiten, inclusief 2 infrarood cabines. Door upgrades kun je een basislidmaatschap uitbreiden. Uiteraard geeft het lidmaatschap ook toegang tot douches en lockers. Met een parkeren-upgrade is het mogelijk van de overdekte parkeermogelijkheid te genieten. Locatie il fiore healthcenters Céramique biedt vier lidmaatschap-opties die voorzien in de beste fitness van Maastricht. De upgrades bestaan onder andere uit onbeperkt koffie en thee, gratis sportwater en onbeperkt zonnebanken. il fiore healthcenters Céramique is 24 uur per dag, zeven dagen in de week open. Er is onbeperkt deel te nemen aan alle Live groepslessen, waaronder Spinning en Zumba. Met de online Member Area is het eenvoudig om lessen te reserveren of het lidmaatschap aan te passen.

Hoge standaard fitnesscentrum Maastricht

Door de ruime openingstijden wordt de drukte verspreid. Intern is er bij il fiore healthcenters een fysiotherapeut aanwezig. Voor functionele training of het opstellen van een herstelprogramma richt de fysiotherapeut zich op belastbaarheid en het stimuleren van een gezonde lichamelijke beweging. Ook de medewerkers van il fiore healthcenters hebben ruime kennis in huis om te adviseren in specifieke oefeningen en het coachen van trainingsprocessen. il fiore healthcenters is een inspirerende en prettige plek met een hoog gehalte aan service en gemak. Op die manier wordt het sporten plezierig en effectief.