8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN! 8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN!

Gratis introductieles en sportschema

Sporten moet leuk en effectief zijn en blijven. Een groot deel van de dag zijn er instructeurs aanwezig die je kunnen ondersteunen. Sport jij in onze vestiging in De Geusselt dan kun je of een beroep doen op de fysiotherapeut of langskomen in onze club in Céramique. 

Wil jij weten of jouw persoonlijk doel wel realistisch is of heb je nog specifieke vragen over een toestel of oefening? Spreek onze instructeurs aan als jij extra uitleg of hulp nodig hebt. 

Als Premium lid heb jij bovendien extra voordelen. Dat begint met een gratis introductieles, zodat jij meteen een goede sportieve start kan maken. Plan vandaag nog een afspraak in, online of via de balie. Ook het laten opstellen van een trainingsschema op maat kost jou niets. Zo kun jij pas echt op een verantwoorde manier werken aan jouw persoonlijk doel en het maximale uit jouw training halen. Maak nu een afspraak of informeer bij de balie. Sport jij in De Geusselt maak dan een afspraak bij onze club in Céramique.

SPORT 8 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen