fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Cerfontaine & van der Loop

Cerfontaine & van der Loop is een fysio- en manuele therapiepraktijk met enthousiaste en professionele therapeuten. Sinds 2000 zijn wij actief in vier verschillende vestigingen in Maastricht. Ook in Il Fiore Healthcenter Maastricht. Je vindt ons op de begane grond. Voor het maken van een afspraak kun je terecht aan de balie, kun je ons bellen op 06-52454008 of spreek je een van onze medewerkers aan.

Als extra service geven wij aan IFHC-leden de mogelijkheid tot een gratis screening. Indien je geblesseerd bent is het altijd fijn om een professional naar je klacht te laten kijken zodat je zeker weet óf je door kunt trainen en anders hoe je dat het beste kunt doen.

Voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij stellen een individueel op maat gesneden herstelprogramma voor je samen. Actieve revalidatie en functionele training zijn daar belangrijke onderdelen in. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten actief deelnemen aan hun revalidatieproces. Onze therapie is erop gericht je daarbij zoveel mogelijk te stimuleren en activeren. Trainen aan belastbaarheid en op termijn onafhankelijk van de fysiotherapeut. Voor dit en komend jaar heeft Cerfontaine & van der Loop weer met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Vaak kun je dit op de website van jouw verzekeraar vinden.

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

Bekijk lidmaatschappen