Overdekt parkeren

  • Geen gezoek meer naar een parkeerplek
  • Je auto staat veilig en droog
  • Slechts €15,00 per 4 weken
  • Je Upgrades makkelijk beheren

Kom jij regelmatig met de auto naar de club, bijvoorbeeld na of voor het werk? Dan kost het je waarschijnlijk veel moeite om een parkeerplek te vinden. Het aantal parkeerplaatsen in de omgeving van Avenue Ceramique is beperkt en ook nog eens kostbaar. Onze club beschikt over parkeerplekken in de kelder. Je auto staat droog en veilig en jij kunt je concentreren op je work-out voor slechts €15,00 per 4 weken.

Helaas is het aantal parkeerplaatsen beperkt. Op dit moment zijn alle plekken uitverkocht. Wil je meedingen naar een van de plekken die op korte termijn vrijkomen, laat je naam dan plaatsen op de wachtlijst. Geef je naam door bij de receptie.

Als je Upgrade Overdekt Parkeren wordt gehonoreerd, ontvang je van ons een parkeerkaart die op naam en kenteken staat. Met deze kaart achter de voorruit kun je tijdens het sporten je auto in onze kelder parkeren. Mocht de Upgrade je toch niet bevallen, dan kun je de Upgrade gemakkelijk uitzetten in je persoonlijke Client Portal. Een Upgrade duurt minimaal een betaalde maand. Wil je de Upgrade stopzetten; houd dan wel rekening met een opzegtermijn van een volledige maand.

Upgrade afsluiten
Smiley face