fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Verwen je spieren

Bij il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) kun je genieten van twee infraroodcabines. Na je sportsessie nagenieten en je spieren verwennen met een van de cabines, en lekker afkoelen in onze douches. Binnen het abonnement van il fiore healthcenters Maastricht (Céramique), kun je onbeperkt ontspannen in onze infraroodcabines.

Een bezoek aan de infraroodcabines doet veel mensen goed. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar zorgt ook voor de ultieme ontspanning van je geest. De infraroodcabine’s van il fiore healthcenters zijn voorzien van twee zitbankjes voor in totaal maximaal 4 personen. De cabine’s hoeven niet op te warmen, een van de vele voordelen van infraroodsauna’s.

Regelmatig in een infraroodsauna zitten heeft positieve effecten op onze gezondheid. Spierpijn wordt een stuk minder en zelfs klachten door gewrichtsstoornissen als reuma worden minder door de werking van infrarood straling. Omdat door de IR straling het lichaam van binnenuit wordt opgewarmd, worden verschillende fysieke processen gestimuleerd. Denk daarbij aan doorbloeding, stofwisseling en versoepeling. Processen die door extra stimulering leiden tot een betere gezondheid.

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

Bekijk lidmaatschappen