fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 15 maart 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 15 maart 2021!

KOM EEN DAGJE PROEFSPORTEN EN ONTDEK ONZE CLUB ZELF!

Wil je graag starten met sporten maar ben je nog niet overtuigd? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen proefsporten! Ontdek onze club, volg een groepsles en raak overtuigd.

Dagpas aanvragen

SPORTEN IN MAASTRICHT (CÉRAMIQUE)

Wil jij fitter worden? Spierkracht opbouwen? Je uithoudingsvermogen op de proef stellen? Aantal kilootjes eraf hebben aan de weerzijden van jouw lichaam? De eerste stap om plannen om te zetten in daadwerkelijke acties is vaak de moeilijkste stap. Je moet als eerste tijd vrij maken. Studenten die dag in dag uit op school of op de Universiteit zitten en full-time werkende mannen en vrouwen kunnen moeilijk een dag ertussen uitknijpen. Il fiore healthcenters maakt het jou daarom zo gemakkelijk, toegankelijk en leuk mogelijk om te sporten. Sporten tijdens kantoortijden mag, maar il fiore healthcenters Maastricht is er ook voor de mensen die in de avond of in de nacht willen sporten. Il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) is namelijk dé sportschool die 24/7 open is.

FITNESSEN IN MAASTRICHT

Fitness wordt veelal bestempeld als een last of een zweetpartijtje, maar sporten bij il fiore healthcenters brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Van deze voordelen moet ook jij op de hoogte zijn! Met fitness verbrand je overtollige kilo’s. Gezond eten en voldoende draagt absoluut bij aan het bereiken van jouw streefgewicht. Alleen met fitnessen span jij je ook nog eens hard in. Hiermee bereik je sneller jouw doel, doordat je meer calorieën verbrand op een dag. Daarnaast krik je met fitness je uithoudingsvermogen op. Fitnessen is niet iets wat je even tussendoor doet. Fitness vraagt inspanning, doorzettingsvermogen en inzet. Dat betekent dat je er echt voor moet gaan en je grenzen moet opzoeken. Daarnaast bouw je met fitness spierkracht op. Met krachttrainingen kan jij aan de gang met ons hoogwaardig fitness apparatuur. Een ander belangrijk voordeel van fitness is dat jij je conditie verbetert. In de fitnessruimte hoef je niet alleen te bankdrukken en gewicht te heffen. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor cardio oefeningen waarmee jij je conditie kan verbeteren. Tot slot voorkom je met fitness een hoop medische klachten en lichamelijke kwaaltjes. Kom fitnessen en versterk je spieren. Dit draagt bij aan het voorkomen van veelvoorkomende klachten aan de rug, ook kan het gunstige invloeden hebben op de bloeddruk, diabetes, en het cholesterol.

FUNCTIONEEL SPORTEN BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS

Functioneel trainen is vandaag de dag helemaal in. Il fiore healthcenters gaat altijd mee met de trends en ook wij bieden functionele trainingen. We bieden trainingsmethodes aan die erop gericht zijn om een lichamelijke handeling of functie te verbeteren of te ondersteunen. Het doel is om ‘natuurlijke’ bewegingen te versterken. Denk aan opstaan, trekken, zitten, duwen, gooien, grijpen, klimmen en tillen. Dit zijn allerlei activiteiten die wij elke dag doen. Juist omdat we deze oefeningen zo vaak doen, is de kans op haperingen en kwaaltjes groter. Daarom is extra oefenen altijd effectief. Misschien sta je moeilijk op, heb je een knie- of armblessure of heb je veel pijn bij dingen tillen. Bij onze functionele trainingen verkleinen we deze ‘pijnen’. We gaan individueel of in teamverband met jou aan de slag en geven op maat gemaakte oefeningen die in balans zijn met de natuurlijke belasting van de spieren en gewrichten. 

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE MAASTRICHT (CÉRAMIQUE)

Met ongeveer 220 Groepslessen & Spinninglessen per maand biedt il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) een groot diversiteit van lessen aan en zorgt altijd voor een goede aansluiting op je doelstelling. Zo zijn er lessen om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren of juist lessen die gericht zijn op choreografie of het versterken van je gewrichten. Het groepsverband en de muziek nemen je mee naar een andere dimensie, zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte.

VEILIG EN VERANTWOORD SPORTEN BIJ IL FIORE

Innovatie en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We motiveren onze sporters en andere actievelingen om te blijven sporten. Om deze reden is iedere actieveling bij ons verzekerd van optimale veiligheid en kwaliteit. Je kan bij ons sporten in een prachtig ingerichte fitnessruimte en gebruik maken van de allernieuwste fitnessapparaten. Daarnaast kan je in onze ruime sportzaal terecht voor alle relevante trends op het gebied van groepslessen. Je kan het beste uit je halen middels onze cardio- en krachtapparatuur. Bij il fiore healthcenters staan onze gecertificeerde instructeurs voor jou klaar. Wil je meer intensieve begeleiding? Wij hebben personal trainers die jou verder helpen op alle facetten van gezond leven en bewegen. Bereik je sportdoelen. Schrijf je in. Verbeter je lichaam, vitaliteit en conditie en geef je zelfvertrouwen een boost!

Iedereen wil kwiek en energiek zijn en bruisend in het leven staan. Een gezond lichaam start niet alleen met gezond eten en goed slapen. Daar hoort ook voldoende beweging bij. Dat betekent dat ook jij je sportschoenen aan moet doen, je sportkleding aan moet trekken en het huis of kantoor uit moet. Ga sporten in Maastricht. Bij de sportschool il fiore healthcenters ben jij op de goede plek om een boost te geven aan jouw lijf. Je kan onbeperkt sporten vanaf €32,50 per 4 weken. Dat niet alleen. Je kan ook gebruik maken van professionele begeleiding, groepslessen volgen en gebruik maken van hoogwaardige fitnessapparatuur.