Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?


il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Baliemedewerker (m/v)

il fiore healthcenters is in volle uitbreiding en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij hebben veel ideeën en willen deze samen uitwerken met enthousiaste mensen zoals jij.

Mijn functie?

Als parttime baliemedewerker bij il fiore healthcenters Ceramique zorg ik ervoor dat alle receptiewerkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd worden en dat de gasten goed geïnformeerd worden over het aanbod groepslessen of de abonnementsvormen. Maar ik sta ook voor bezoekers klaar als er problemen zijn met voorzieningen zoals de douches, de kleedkamers of de sauna. 

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Zo ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen; ik ken al snel de meeste sporters bij naam. Daarnaast ben ik oplossingsgericht bezig. Zo is mijn uitgangspunt dat bezoekers met vragen duidelijke en goed onderbouwde antwoorden van mij krijgen. Ik spreek ook Engels zodat ik onze buitenlandse bezoekers te woord kan staan. Omdat ik het aanspreekpunt ben van il fiore healthcenters, zie ik er altijd verzorgd uit en gedraag ik mij professioneel.

Mijn profiel?

Ik ben student of ik ben op zoek naar een bijbaantje. Ik ben in de gelegenheid om vrijdagavond en zaterdagmiddag te komen werken. Ik heb bij voorkeur ervaring met baliewerkzaamheden en affiniteit met sporten, maar ik hoef niet per se zelf te sporten. Daarnaast zie ik representatief uit en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik neem initiatief, weet hoe ik de dingen moet aanpakken zonder daarbij details uit het oog te verliezen.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktcomfort salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact op met ons! Stuur een e-mail naar vacatureceramique@ifhc.nl.

Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen