Vacature interieurverzorging

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel plezier en nieuwe ideeën, maar zonder jullie kunnen we ze nooit allemaal realiseren. Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om voor één van de leukste bedrijven in Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Vacature interieurverzorging

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar nieuwe collega’s om het team uit te breiden. Wij zijn creatief en innovatief. Jij bent onmisbaar en samen maken we onze ideeën waar.

Mijn functie?

Als interieurverzorger bij il fiore healthcenters zorg ik ervoor dat het centrum altijd fris en netjes is. Ik kan zelfstandig werken en samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en huisregels van il fiore healthcenters. Ik ben klantvriendelijk en straal mijn enthousiasme uit naar de bezoekers. Ik maak graag sociale contacten en ben spontaan.

Mijn profiel?

Ik ben een woordvoerder voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen schrikt me niet af. Ik ben open en spontaan en mijn enthousiasme maakt dat de bezoekers zich goed voelen. Ik geniet van mijn werk en dat laat ik zien door altijd op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik houd niet van een “negen-tot-vijf”-mentaliteit en ik ben graag klaar voor andere leden van mijn team, ook al moet ik een andere locatie uithelpen.

il fiore healthcenters biedt mij de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen en staat open voor carrièremogelijkheden. Ik krijg een competitief salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureceramique@ifhc.nl.

Sport tot 4 weken gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen