Fitness Maastricht (Geusselt)

Volledig nieuwe club, nu geopend!
Geen tijd hebben om te sporten vanwege wisselende werktijden of de slechte bereikbaarheid van de sportschool. Dat geldt in elk geval niet voor onze leden in Maastricht Noordoost. Onze gym in Maastricht (Geusselt) is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Gelegen aan de A2 (bij de McDonald’s), dus goed bereikbaar. Parkeerproblemen kennen we hier gelukkig niet. Zo hebben we in de Geusselt de beschikking over voldoende gratis parkeerplaatsen voor onze sportende leden. Daarnaast is onze club hier ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Even sporten onder lunchtijd, voor of na het werk is nu voor iedereen weggelegd. Bovendien hebben onze leden met een Premium lidmaatschap toegang tot al onze clubs, waaronder Maastricht Céramique en Maastricht Mariaberg.

Hoge standaard van fitnesscentrum Maastricht (Geusselt)

il fiore healthcenters staat bekend om de hoge standaard voorzieningen. Zo pakt ons fitnesscentrum in de Geusselt uit met innovatieve fitnessapparatuur. Het gaat om functionele, vernieuwende en gebruiksvriendelijke toestellen die door een breed publiek kunnen worden gebruikt, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Dat geldt ook voor de apparatuur in onze free weight en strength zones. Bij ons staat veilig en verantwoord sporten voorop. Dat houdt niet op bij de toestellen; zo word je ondersteund door deskundig personeel als jij hulp of extra begeleiding nodig hebt. En met je clubkey heb je 24 uur en 7 dagen in de week toegang tot de club, maar ook tot onze andere sportscholen in Maastricht, zoals Mariaberg en Céramique, waar je kunt deelnemen aan Live en virtuele groepslessen. Onze club in de Geusselt is uitgerust met ruime privé douches en kleedruimtes. Zo kun je altijd even sporten voor het werk of tijdens de lunchpauze.

Smiley face

Functioneel trainen in onze gym in Maastricht (Geusselt)

In onze gym in de Geusselt kun je kennismaken met functioneel fitness, de nieuwste trend in fitnessland. Dit is een nieuwe trainingsmethode die gericht is op de lichamelijke handelingen en bewegingen die we in het dagelijks leven maken. Denk aan opstaan, duwen, gooien, grijpen, klimmen en tillen. Door speciale en vaak speelse oefeningen in de FunXtional Box train je specifieke spiergroepen die deze bewegingen mogelijk maken. Met functioneel trainen kun je jouw sportieve prestaties vergroten en voorkom je blessures. Laat onze instructeur een sportschema opstellen met oefeningen die in balans zijn met de natuurlijke belasting van de spieren en gewrichten. Voor verantwoord sporten en de laatste trends moet je bij il fiore healthcenters zijn. Wil jij echt stappen maken in de richting van jouw sportieve doel, ga dan in de gym aan de slag met een van onze personal trainers.

Smiley face

DE GOED BEREIKBARE SPORTSCHOOL IN MAASTRICHT

Gelegen aan de A2 en bij de Randweg-Noord is onze nieuwe gym in Maastricht goed bereikbaar voor iedereen die met de auto komt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving van onze sportschool. Mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer kunnen kiezen uit meerdere buslijnen. In de omgeving van het stadion de Geusselt en het Geusseltbad zijn verschillende bushaltes.

Het fitnesscentrum van Maastricht is il fiore healthcenters. In onze gym in de Geusselt kun je 24/7 fitnessen. Schrijf je in of vraag een dagpas aan!

il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt)
Olympiaweg 68a
6225 XX Maastricht

Smiley face

Lidmaatschappen

Fitness Student

 • Contract opzegbaar na 1 jaar
 • 1 jaar
  • € 32,50p/4weken
Meest
gekozen

Unlimited Fitness

 • Contract opzegbaar na 1 jaarContract opzegbaar na 2 jaar
 • 1 jaar
  • € 42,50p/4weken
 • 2 jaar
  • € 35,00p/4weken

Fitness Flexible

 • Opzegbaar per 4 weken
 • 4 weken
  • € 50,00p/4weken

“De begeleiding en sfeer is geweldig”

Sport nu al ruim drie jaar bij il fiore en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

Sporten in Maastricht

Bij il fiore healthcenters kun je kiezen uit meerdere lidmaatschappen die je bovendien kunt uitbreiden met praktische Upgrades. Wil jij ook individuele training in onze gym combineren met groepslessen? Dat kan. Jij mag gratis deelnemen aan alle Live en virtuele groepslessen in onze clubs in Maastricht Mariaberg en Céramique. Omdat je online een plek voor een groepsles kunt reserveren, kom je nooit voor niets naar de sportschool. Met een premium lidmaatschap kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week sporten en heb je toegang tot al onze clubs. Bij il fiore healthcenters heb je als lid ook de beschikking over een persoonlijk online client portal. Hierin kun je zelf een groepsles reserveren, het lidmaatschap aanpassen of uitbreiden met Upgrades. Wij zorgen dat je echt zorgeloos kunt sporten in Maastricht.

Smiley face

Sport tot 4 weken gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Dagpas aanvragenBekijk lidmaatschappen