Fitness Maastricht (Geusselt)

Met de meest geavanceerde apparatuur en persoonlijke begeleiding op maat helpen wij jou om je persoonlijke doelen te halen. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen of spieren kweken, bij il fiore healthcenters (Geusselt) word je actief gecoacht. Zo begint jouw eerste training met een uitgebreide intake. Samen met een instructeur bepaal je jouw doel en de weg er naar toe.
Je hebt alle tijd om dit doel te behalen want met je clubkey heb je 24/7 toegang tot onze gym in Maastricht Geusselt. Een groot deel van de dag is er fysiotherapeut aanwezig die je daarbij kan ondersteunen. Of kom langs op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag  tussen 9 en 12 uur sporten want dan er is altijd een instructeur die voor je klaar staat. Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk resultaat behaalt, op een verantwoorde manier en zonder blessures. En wil je nog meer begeleiding? Kom dan tijdens bezettingsuren langs in Ceramique. 

Smiley face

Hoge standaard van fitnesscentrum Maastricht (Geusselt)

Leg je lat nog hoger met onze slimme kracht- of cardiofitnesstoestellen. Ons fitnesscentrum Maastricht (Geusselt) pakt uit met de meeste innovatieve fitnessapparatuur van dit moment. De toestellen zijn uitgerust met een Intelligent Training Console. Deze koppelt je training via een account automatisch aan je digitale omgeving – fitnessapps – voor een unieke trainingservaring. Met je clubkey log je touchfree in en uit, zodat jij je helemaal kunt focussen op jouw geplande work-out. De console houdt de prestaties en voortgang voor je bij. En om te zorgen dat je gemotiveerd blijft zijn onze cardiofitnesstoestellen uitgerust met een overzichtelijk scherm waarop je tijdens je work-out direct je prestaties kunt aflezen of je populaire Netflix-series kunt volgen.

Smiley face

Functioneel trainen in onze gym in Maastricht (Geusselt)

il fiore healthcenters werkt met de nieuwste trends in fitnessland. Zo kun je in onze gym kennismaken met functioneel fitness. Dit is een innovatieve en effectieve trainingsmethode waarbij de lichamelijke handelingen en bewegingen die we in het dagelijks leven maken centraal staan. Met functioneel trainen kun je jouw sportieve prestaties vergroten en voorkom je blessures.

Smiley face

Lidmaatschappen

Fitness Student

 • Contract opzegbaar na 1 jaar
 • 1 jaar
  • € 32,50p/4weken
Meest
gekozen

Unlimited Fitness

 • Contract opzegbaar na 1 jaarContract opzegbaar na 2 jaar
 • 1 jaar
  • € 42,50p/4weken
 • 2 jaar
  • € 35,00p/4weken

Fitness Flexible

 • Opzegbaar per 4 weken
 • 4 weken
  • € 50,00p/4weken

“De begeleiding en sfeer is geweldig”

Sport nu al ruim drie jaar bij il fiore en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

Optimaal gebruiksgemak 

Onze sportschool in Maastricht (Geusselt) biedt je bovendien optimaal gebruiksgemak. Zo kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Onze club, gelegen bij het MVV stadion aan de A2, is goed bereikbaar, is er voldoende gratis parkeerruimte en er liggen meerdere bushaltes in de omgeving. Even sporten onder lunchtijd, voor of na het werk, maken wij heel gemakkelijk. Bij ons heb je de beschikking over privé kleed- en doucheruimtes waar je zonder pottenkijkers kunt douchen. En als dat beter uitkomt of als je ook wil deelnemen aan groepslessen kun je met jouw Premium lidmaatschap ook trainen bij onze clubs Maastricht Céramique en Maastricht Mariaberg.

Smiley face

Sport tot 8 weken gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Dagpas aanvragenBekijk lidmaatschappen