Fitness Maastricht Mariaberg

il fiore healthcenters Maastricht, gelegen in de wijk Mariaberg, bewijst dat sporten ook op een unieke locatie mogelijk is. il fiore healthcenters bevindt zich namelijk in een oude kerk. De loden glazen, grote ruimte en typerende gewelven geven een extra dimensie aan de sportervaring bij il fiore healthcenters Maastricht Mariaberg. Net zoals in de andere il fiore healthcenters is het mogelijk personal training te krijgen, deel te nemen aan groepslessen en gebruik te maken van de functionele zone. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs per maand.

Fitnesscentrum Mariaberg pakt uit met de beste fitnessapparatuur

Of het nu gaat om het onderhouden van je basisconditie en -kracht, of dat je alles uit jezelf wil halen; degelijke fitnessapparatuur is een must om efficiënt je doelen te bereiken. Het il fiore fitnesscentrum in Maastricht pakt uit met Matrix fitnessapparatuur van de beste kwaliteit en voldoet zo aan alle mogelijke verwachtingen die een sporter kan hebben. Naast functioneel en vernieuwend zijn de toestellen ook erg gebruiksvriendelijk. Ze kunnen door een breed publiek gebruikt worden en bieden dan ook zeker voor beginners en oudere sporters voordelen. Op een veilige en verantwoorde manier sporten staat bij il fiore healthcenters Maastricht fitness centraal, en daar past Matrix uitermate goed bij.

Smiley face

il fiore healthcenters staat zonder enige twijfel bekend om fitnessen in een complete ruimte waarin iedere sporter zich kan vinden. Met zijn voordelige tarieven, waardoor sporten niet enkel goed is voor het lichaam, ook nog eens goed is voor de portemonnee. De prijzen lopen uiteen van €9.95 per maand voor een vast, jaarlijks opzegbaar lidmaatschap tot een flexibeler lidmaatschap welke je maandelijks kan opzeggen. Hoe dan ook overstijgt de waarde van het aanbod bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) de prijzen, mede dankzij het gamma aan virtuele en persoonlijke groepslessen, persoonlijke begeleiding en een speciale online Member Area waarmee je zelf reserveringen kan doen en je lidmaatschap eventueel kan aanpassen.

De voordelen van sporten bij il fiore healthcenters Mariaberg

Sporten bij il fiore healthcenters is niet enkel voordelig, bewegen op zich is natuurlijk ook bevorderlijk voor zowel lichaam als geest. Fitness verbetert de algemene spierkracht en conditie, en geeft je meer energie, lenigheid en coördinatie in het dagelijkse leven. il fiore healthcenters doen er alles voor om bij te dragen aan een gezondere levensstijl waardoor medische klachten zoals een hoge cholesterol of bloeddruk worden tegengegaan en de levenskwaliteit verbetert. De combinatie van krachttraining voor meer spiermassa, aangepaste cardiotraining voor een fitter lichaam en functionele training (waarbij in de functionele zone de focus ligt op bewegingen zoals klimmen, gooien, trekken en vangen) om het lichaam als een geheel samen te leren werken worden perfect naar voor gebracht in het il fiore healthcenters aanbod aan lessen en opties. Kortom, sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) brengt alleen maar voordelen met zich mee!