Fitness Maastricht Mariaberg

il fiore healthcenters Maastricht, gelegen in de wijk Mariaberg, bewijst dat je ook kunt sporten op een unieke locatie. il fiore healthcenters is namelijk gehuisvest in een voormalige kerk. De glas-in-lood ramen, de enorme ruimte en de hoge gewelven geven een extra dimensie aan het sporten in onze gym. En, net zoals in de overige vestigingen van il fiore healthcenters hebben wij ook hier een uitgebreid aanbod faciliteiten. Maak gebruik van personal training in Maastricht, neem deel aan een van de groepslessen of ga aan de slag in de functional box zone. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs per maand. Zo kun je bij ons als sporten vanaf €9,95 per maand. Wil je kunnen sporten bij al onze clubs in Maastricht? Kies dan voor een premium lidmaatschap bij Maastricht Céramique of Maastricht Geusselt.

Fitnesscentrum Mariaberg pakt uit met de beste fitnessapparatuur

Of het nu gaat om het onderhouden van je basisconditie en -kracht, of als je alles uit jezelf wilt halen; degelijke en veilige fitnessapparatuur is een must om je doelen te kunnen bereiken. Ons fitnesscentrum in Maastricht Mariaberg pakt uit met Matrix fitnessapparatuur van de beste kwaliteit. Naast functioneel en vernieuwend, zijn de toestellen ook erg gebruiksvriendelijk. Ze kunnen door een breed publiek gebruikt worden en zijn ook zeer geschikt voor beginners en oudere sporters die opzien tegen krachttraining. Op een veilige en verantwoorde manier sporten staat in de gym van il fiore healthcenters Maastricht centraal, en daar past Matrix uitermate goed bij.

Smiley face

Voordelig sporten in onze gym

il fiore healthcenters staat zonder enige twijfel bekend als het fitnesscentrum dat een gym biedt waarin iedere sporter zich kan vinden. Een sportschool met uitgebreide faciliteiten, de plek waar je pas echt voordelig kunt sporten. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in onze gym te sporten. Daarom hebben wij lidmaatschappen voor elke portemonnee. De prijzen lopen uiteen van €9,95 per maand voor een vast, jaarlijks opzegbaar lidmaatschap tot €25,99 voor een flexibel lidmaatschap dat je maandelijks kan opzeggen. Wij hebben een groot aanbod live en virtuele groepslessen, hanteren ruime openingstijden en geven je toegang tot je gegevens met een online client portal. Hier kun je gemakkelijk je lidmaatschap bij stellen, Upgrades toevoegen of een groepsles reserveren. Hoe dan ook; bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) krijg je waar voor je geld.

Voordelen van sporten bij il fiore healthcenters Mariaberg

Sporten is goed voor lichaam als geest. Fitness verbetert de algemene spierkracht, je conditie, en geeft je meer energie, lenigheid en coördinatie in het dagelijkse leven. Kies ook voor een gezondere leefstijl. Kom sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg). Combineer krachttraining voor meer spiermassa, aangepaste cardiotraining voor een fitter lichaam en functionele training voor het beste resultaat. In de functionele zone van onze gym ligt de focus op bewegingen zoals klimmen, gooien, trekken en vangen. Dat bereik je door speelse en innovatieve oefeningen. Kortom, sporten bij il fiore healthcenters Maastricht Mariaberg brengt alleen maar voordelen met zich mee! Meld je vandaag nog aan of vraag een gratis dagpas aan om onze faciliteiten uit te proberen.