Move better met functional fitness

Maak kennis met functional fitness. il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) heeft een functional box zone voor functional training, de nieuwste trend op het gebied van fitness. Zet specifieke oefeningen in om je ‘basisbewegingen’ te verbeteren. Dit zijn bewegingen waar we van nature mee uitgerust zijn, zoals: duwen, trekken, opstaan, zitten, springen, gooien, tillen en klimmen. Zet functional training in om rug- of knieblessures aan te pakken of te voorkomen. Of oefen bepaalde handelingen zodat je thuis of op het werk beter uit de voeten kunt, zoals tillen en trekken.

Tijdens de groepsles Functional doe jij in korte tijd verschillende oefeningen. De nadruk van deze les ligt op het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze training is voor iedereen geschikt; of je nu wilt afvallen of alleen maar conditie op wilt te bouwen. Elke les staat een circuit met functionele oefeningen voor je opgesteld. De instructeur zorgt ervoor dat jij alle oefeningen begrijpt en op je eigen niveau kunt uitvoeren.

Smiley face

Sport tot 2 maanden gratis en betaal geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN