fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Trainen met een personal trainer

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en is de meest effectieve begeleidingsvorm. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt je met het stellen van realistische doelen.

Meer weten over onze personal trainers?

Neem contact op!

Jochen Stulens

Sport is altijd Jochen zijn grootste passie geweest dat brengt hij ook graag over op anderen. Die passie werd vooral ontwikkeld op de Tosportschool Handbal in Hasselt en bracht hem naar de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Die studie combineerde hij met handbal op hoog niveau (BENE-League ) en nog een hoop andere extra sportopleidingen.

Door zijn grote interesse in fitness heeft hij zijn studie afgerond met een specialisatie in fysieke activiteit, fitness en gezondheid. Jochen is heel gedreven, leergierig en wil mensen zo goed mogelijk begeleiden om hun doelen te behalen. Hiervoor kan hij rekenen op zijn eigen sportieve achtergrond maar ook op verschillende gevolgde opleidingen en workshops.

Meer info
Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPEN