Sporten In Maastricht

Fitnessen op een unieke locatie? Kom dan sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) gevestigd in een voormalige parochiekerk. Het glas in lood, de gewelven en de fijne ruime opzet maken sporten in dit fitnesscentrum extra sfeervol en bijzonder. Je kan hier al onbeperkt sporten vanaf €9,95 per maand. Werk aan conditie en kracht in de goed uitgeruste functional zone of neem deel aan een van de veelzijdige groepslessen. Of kies voor een effectieve 1 op 1 training met een personal instructeur. Functioneel trainen staat in onze aanpak centraal, waardoor je doelgericht kan werken aan de resultaten die jij wilt behalen.

il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) staat bekend als de expert in fitness en biedt je een breed pakket aan faciliteiten. Zo kan je altijd aan je conditie werken op een manier die bij je past. Of het er nu om gaat om je krachtprestaties te verbeteren, fitter te worden of als je graag wat beter in je vel wilt zitten. Onze fitnessprogramma’s bieden je voldoende houvast om op een sportieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Doe je dat liever in groepsverband, dan zijn er op alle niveaus verschillende virtuele en live groepslessen. Of kies voor een fitnessprogramma waarbij je onder deskundige begeleiding aan de slag gaat met een programma dat helemaal aansluit op jouw sportbehoeften. Vind je het juist bij individueel sporten lastig om gemotiveerd te blijven? We hebben altijd een grote variëteit aan programma’s en onderdelen waarmee jij de training afwisselend en uitdagend kunt houden.

Smiley face

 SPORT TOT 1 MAART GRATIS

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN

Sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg)

Werken aan het verbeteren van conditie en spierkracht kan op vele manieren, en fitness is daar een van. Maar het is wel een hele effectieve manier, omdat daarmee het hele lichaam wordt getraind. Je wordt niet alleen fitter en sterker, je werkt tegelijkertijd toe naar een gezond lichaam. Daarnaast maakt het je energieker en leniger en het wordt ook vaak ingezet om medische klachten tegen te gaan. Zo kan het een gunstig effect hebben op bloeddruk, te hoog cholesterol en diabetes, en het kan rugklachten voorkomen. De vorm van training hangt af van je doelstelling. Zo kan je met cardiofitness werken aan conditie en uithoudingsvermogen en helpt als je graag wilt afvallen. Krachttrainingen zijn weer bedoeld om spiergroepen te versterken en eventueel uit te bouwen. Omdat deze trainingen elkaar in resultaat kunnen aanvullen worden ze vaak ook in combinatie aangeboden.

Smiley face

 SPORT TOT 1 MAART GRATIS

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN

Groepslessen bij il fiore Maastricht (Mariaberg)

Lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagt het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogt de stressbestendigheid.

Bekijk nu al onze groepslessen
Smiley face

lidmaatschappen

Fitness Flexibel

 • Maandelijks opzegbaar contract
 • 1 maand
  • € 25,99p/mnd
Meest
gekozen

Onbeperkt Fitness

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 17,99p/mnd
 • 1 jaar
  • € 20,99p/mnd

Fitness Daluren

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 11,99p/mnd
 • 1 jaar
  • € 15,99p/mnd

Kids lessen 3 maanden

 • Onbeperkt lessen voor kinderen
 • 3 maanden
  • € 19,99p/mnd

” De begeleiding en sfeer is geweldig!

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

8,8Klanten beoordelen il fiore healthcenters maastricht (mariaberg) met een 8,8

Functionele training in Maastricht

Effectief werken aan conditie doen we bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) door ook functioneel te trainen. Specifieke oefeningen worden dan ingezet om ‘basis’ bewegingen beter te laten presteren. Het gaat om bewegingen waar we van nature mee zijn uitgerust en volop gebruiken; duwen, trekken, opstaan, zitten, springen, gooien, tillen en klimmen. Door hier gefocust op te trainen kunnen ze versterkt en verbeterd worden. Zo kan het programma gericht zijn op het verminderen van rug- of knieblessures tijdens voetbal of wintersport. Maar het kan ook helpen om thuis of op het werk beter bepaalde handelingen te kunnen verrichten zoals tillen. Functioneel trainen wordt altijd individueel benaderd en deskundig begeleid. Het beoogde doel is voor iedere sporter anders en de fysieke achtergrond verschilt van persoon tot persoon.

Veilig en verantwoord sporten

Bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) staat veilig en verantwoord trainen voorop. Niet alleen doen we dat door voldoende deskundige begeleiding te bieden en trainingsprogramma’s op te stellen die bij jou passen, we zorgen er ook voor dat alle faciliteiten veilig zijn. Zo ben je verzekerd van de nieuwste hightech fitnessapparatuur en zijn onze zalen ruim en met alle nodige voorzieningen uitgerust. Ook vind je de nieuwste trends in groepslessen zodat je alles uit je workout en conditietraining kunt halen. Je kunt ook begeleid worden door een professionele personal trainer; een motiverende en effectieve methode om je persoonlijke doelen te bereiken. Door afwisseling te bieden in programma’s en continu op het gebied van fitness te innoveren, stimuleren we onze leden vaker te komen zodat ze ook steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken in hun sport.