fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Kom een dagje proefsporten en ontdek onze club zelf!

Kom een dagje proefsporten en ontdek onze club zelf!Wil je graag starten met sporten maar ben je nog niet overtuigd? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen proefsporten! Ontdek onze club, volg een groepsles en raak overtuigd. Kom een dagje proefsporten en ontdek onze club zelf!

Vraag dagpas aan

SPORTEN IN MAASTRICHT

Wil jij fitnessen op een unieke locatie? Kom dan sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg), gevestigd in een voormalige parochiekerk. De glas-in-loodramen, de hoge gewelven en de fijne ruime opzet maken het sporten in onze sportschool extra sfeervol en bijzonder. Bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) kun je al onbeperkt sporten vanaf €13,99 per 4 weken. Werk aan je conditie en kracht in onze goed uitgeruste Functional Zone of neem deel aan een van de veelzijdige virtuele groepslessen. Wil je in korte tijd je persoonlijk doel halen, maak dan gebruik van een effectieve 1 op 1 training onder begeleiding van een Personal Trainer. Een andere optie is functioneel trainen. Bij deze revolutionaire trainingsmethode werk je doelgericht aan de spiergroepen die bewegingen mogelijk maken. Zet het in voor nog betere sportprestaties, om blessures te voorkomen of om bepaalde handelingen in het dagelijks leven, zoals tillen en opstaan, gemakkelijker te maken.

Onze sportschool in Maastricht (Mariaberg) staat bekend als de expert in fitness en biedt je een breed pakket aan faciliteiten. Zo kan je altijd aan je conditie werken op een manier die bij je past. Of het er nu om gaat om je krachtprestaties te verbeteren, fitter te worden of als je graag wat beter in je vel wilt zitten. Onze fitnessprogramma’s bieden je voldoende houvast om op een sportieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Doe je dat liever in groepsverband, dan zijn er op alle niveaus verschillende virtuele groepslessen. Of kies voor een fitnessprogramma waarbij je onder deskundige begeleiding aan de slag gaat met een programma dat helemaal aansluit op jouw sportbehoeften. Vind je het juist bij individueel sporten lastig om gemotiveerd te blijven? We hebben altijd een grote variëteit aan programma’s en onderdelen waarmee jij de training afwisselend en uitdagend kunt houden. Onze sportschool in Maastricht (Mariaberg) een keer uitproberen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis dagpas aan.

SPORTEN IN MAASTRICHT (MARIABERG) BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS

Werken aan een betere conditie en meer spierkracht kan op vele manieren. Een van de meeste bekende en effectieve methodes is fitness. Fitness maakt je niet alleen fitter en sterker, je werkt tegelijkertijd aan een gezond lichaam. Niet voor niets wordt fitness ook ingezet om gericht medische klachten aan te pakken, zoals een hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, diabetes en rugklachten. Daarnaast maakt het je lichaam energieker en leniger. De meest geschikte vorm van training hangt af van je sportdoelstelling. Zo kan je met cardiofitness werken aan conditie en uithoudingsvermogen of als je graag wilt afvallen. Krachttrainingen zijn weer bedoeld om spiergroepen te versterken en eventueel uit te bouwen. Omdat deze trainingen elkaar in resultaat kunnen aanvullen worden ze vaak ook in combinatie aangeboden.

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE MAASTRICHT (MARIABERG)

Samen sporten is leuk en werkt motiverend. Neem deel aan de nieuwste populaire virtuele groepslessen op het gebied van conditie, kracht en dans. Zo kun je zelf bepalen welke les je wilt volgen op de tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze groepslessen zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte. Ben je nog geen lid, vraag dan een gratis dagpas aan.

FUNCTIONELE TRAINING IN MAASTRICHT

Wil je effectief werken aan je conditie en souplesse? Onze sportschool in Maastricht (Mariaberg) biedt jou de mogelijkheid om functioneel te trainen. Hierbij worden specifieke oefeningen ingezet om ‘basisbewegingen’ beter te laten presteren. Het gaat om bewegingen die we in het dagelijks leven nodig hebben, zoals: duwen, trekken, opstaan, zitten, springen, gooien, tillen en klimmen. Door hier gefocust op te trainen versterk je de spiergroepen en gewrichten die de bewegingen mogelijk maken. Je kunt functioneel trainen ook inzetten om bijvoorbeeld rug- of knieblessures bij voetbal of in de wintersport te voorkomen. Of gebruik het om bepaalde handelingen in huis of op het werk te vergemakkelijken zoals tillen en traplopen. Bij functioneel trainen zijn de oefeningen altijd afgestemd op jouw conditie en persoonlijk doel. Hierbij kunnen wij jou uiteraard deskundig begeleiden. Het beoogde doel is uiteraard voor iedere sporter anders en de fysieke achtergrond verschilt van persoon tot persoon. Wil je weten wat functioneel trainen voor jou kan doen? Onze medewerkers helpen je graag verder.

VEILIG EN VERANTWOORD SPORTEN

Bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) staat veilig en verantwoord trainen voorop. Niet alleen doen we dat door voldoende deskundige begeleiding te bieden en trainingsprogramma’s op te stellen die bij jou passen, we zorgen er ook voor dat alle faciliteiten veilig zijn. Zo ben je verzekerd van de nieuwste hightech fitnessapparatuur en zijn onze zalen ruim en met alle nodige voorzieningen uitgerust. Ook vind je de nieuwste trends in groepslessen zodat je alles uit je workout en conditietraining kunt halen. Je kunt ook begeleid worden door een professionele personal trainer; een motiverende en effectieve methode om je persoonlijke doelen te bereiken. Door afwisseling te bieden in programma’s en continu op het gebied van fitness te innoveren, stimuleren we onze leden vaker te komen zodat ze ook steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken in hun sport.