il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we die nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Clubmanager

il fiore healthcenters is creatief en vernieuwend. Wij hebben jou nodig om gezamenlijk onze ideeën waar te maken.

Mijn functie?

Als Clubmanager ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de club. Als “bedrijfsleider” ben je bezig met het aansturen, coachen en beoordelen van het personeel (zoals fitnessinstructeurs, schoonmakers, baliemedewerkers en groepslesinstructeurs). Natuurlijk werk je zelf ook mee als baliemedewerker en ben je verantwoordelijk voor al het receptiewerk, maar daarnaast zorg je ook voor een sluitend groepslesrooster. Wekelijks rapporteer je de stand van zaken en alle resultaten aan de regiomanager.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen schrikt mij niet af. Ik ben open en spontaan en door mijn enthousiasme hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat straal ik uit. Zo ben ik altijd op tijd, kom ik afspraken na en werk ik nauwkeurig. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktcomfort salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie. Je gaat €2.049,- bruto per maand verdienen op basis van 40 uur. Ben je jonger dan 22 jaar dan geldt een leeftijdsschaal.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacaturemariaberg@ifhc.nl.

Laatste dagen: Sport tot 2 maanden gratis en betaal geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN