Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Stagiair (m/v)

Zou je later graag in een sportcentrum willen werken als sportinstructeur? Of volg je een gerichte sportopleiding en zoek je een stageplaats? il fiore healthcenters biedt stageplaatsen aan in diverse functies.

Mijn functie?

Als stagiair bij il fiore healthcenters heb ik een ondersteunende rol bij de functie die bij mijn opleiding hoort en help ik uit waar ik kan. Ik ben representatief en zelfstandig werken is voor mij geen probleem. Met mijn enthousiasme, spontane karakter en klantvriendelijkheid ben ik een uithangbord voor il fiore healthcenters.

Mijn profiel?

Ik gedraag mij verantwoordelijk en ben een visitekaartje van de organisatie. Ik leg gemakkelijk contacten en ben open, spontaan en enthousiast. Ik kom altijd op tijd en kom mijn afspraken na, ik werk nauwkeurig en heb oog voor detail. Ik ben flexibel ingesteld en hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit. Indien nodig spring ik graag bij voor andere collega’s, ook als dit op één van onze andere locaties zou zijn. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en de huisregels van il fiore healthcenters.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij ondersteuning op niveau aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacaturemariaberg@ifhc.nl.

Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN