8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN! 8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN!
Even binnenkijken

Fitnesscentrum in Panningen

Hét fitnesscentrum van Panningen is il fiore healthcenters. Wil je trainen in Panningen voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij il fiore healthcenters fitnesscentrum Panningen aan het juiste adres! Ons sportcentrum is voorzien van de nieuwste trainingsapparaten en onder professionele begeleiding kun je in onze gym ook gebruik maken van onze groepslessen. 

Il fiore healthcenters Panningen bewijst dat sporten niet duur hoeft te zijn. Zo kun je in onze gym al sporten vanaf slechts €13,99 per 4 weken. Kies voor een abonnement voor 1, 2 of 3 jaar of ga voor een flexibel abonnement. Dit houdt in dat je ten alle tijden het abonnement kunt beëindigen. Breid je abonnement uit met interessante Upgrades, zoals Live groepslessen. Je kunt je abonnement gemakkelijk online beheren in je client portal. Hier kun je ook een plaats reserveren voor een van de groepslessen, zodat je nooit meer tevergeefs naar de sportschool komt.

Wil je afvallen, werken aan je conditie of je spiermassa vergroten. Il fiore healthcenters Panningen is de plek waar je moet zijn. Met moderne apparatuur, deskundige trainers en ruime faciliteiten, helpen wij jou om je persoonlijk doelen te halen. Kies uit een van de populaire groepslessen zoals Body Pump, Crosspower en Small group training. Ben je nog geen ervaren sporter, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van een gratis introductieles. Je krijgt dan uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van fitnessen bij il fiore healthcenters. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang sporten in onze gym. Ben je nog lid van een andere sportschool? Ook dat is geen probleem, want je kunt gebruik van onze overstapservice.

KOM EEN DAGJE PROEFSPORTEN EN ONTDEK ONZE CLUB ZELF!

Wil je graag starten met sporten maar ben je nog niet overtuigd? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen proefsporten! Ontdek onze club, volg een groepsles en raak overtuigd.

Dagpas aanvragen

il fiore healthcenters Panningen

John F. Kennedylaan 209, 5981 WZ Panningen

RoutebeschrijvingOpeningstijden & contact