Wij zijn gesloten tot 9 februari 2021! Wij zijn gesloten tot 9 februari 2021!

Laat je inspireren en motiveren

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je over voeding en ontspanning, en helpt je met het stellen van realistische doelen.

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAALD GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

bekijk lidmaatschappen

Demi Opheij

Als je Demi zou moeten omschrijven dan zou dat zijn als één bonk energie en dat weet ze als geen ander over te brengen op de mensen om haar heen. Ze is een sociaal en gedreven persoon en dat is ook terug te zien in alles wat ze doet. Deze goedlachse jongedame is per Januari 2019 eigenaresse van de Rebody-vestiging in Panningen. Haar kantoor is gevestigd in Il Fiore Panningen, wat het erg makkelijk bereikbaar maakt voor Il Fiore leden.

Voorheen was Demi werkzaam als fitness-instructrice in verschillende clubs, waar ze eigenlijk tot de conclusie kwam dat ze de mensen daar niet écht kon helpen. De stap naar personal trainer was daarom dan ook de meest logische volgende stap.

Na de nodige jaren ervaring en leergierigheid rondom training, voeding en coaching volgt ze, naast een intensief en voortdurend opleidingstraject binnen Rebody, de opleiding tot gewichtsconsulent. Op deze manier probeert ze haar kennisniveau altijd naar een hoger niveau te tillen met het oogpunt op maximaal rendement voor haar cliënten.

Meer info
Smiley face