NIEUWE SPORTSCHOOL IN HELDEN-PANNINGEN

il fiore healthcenters Panningen is onze nieuwste club. Op ruim 2600 m2 staan de nieuwste fitness toestellen van onder andere Matrix, Life Fitness en FunXtion klaar om je te helpen met het realiseren van jouw fitness doelen.

Net zoals al onze vestigingen, heeft il fiore Panningen de bekende, rustgevende en eigentijdse uitstraling van il fiore healthcenters. En de vestiging is ook uitgerust met de ultramoderne en luxe fitnessapparatuur die je van ons gewend bent.

Ook in Panningen, zijn onze cardiotoestellen uitgerust met het console van Matrix. Maar ook de bekende, geavanceerde plate-loaded toestellen voor krachttraining, zoals Hammer Strength, hebben hier een plek. Daarnaast is er een grote FunXtion-zone waar zelfstandig of in groepsverband functioneel kan worden getraind. Speciaal voor vrouwelijke sporters is er een Ladies Only zone ingericht. Voor de groepslessen zoals Pump, Balance en Combat is er een ruime groepslesruimte waar je ook terecht kunt voor onze virtuele Groepslessen. En uiteraard heeft onze club een gezellige loungeruimte, waar na het sporten kan worden bijgepraat.

Smiley face

Tot 2 maanden gratis sporten

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen
onze club bekijken

DE LOCATIE VAN HET SPORTCENTRUM

Je vindt il fiore healthcenters Panningen in het voormalige pand van Allerhande op het adres: John F. Kennedylaan 209, 5981 WZ, Panningen. Onze club is gevestigd in het voormalige pand van kringloopcentrum Allerhande. De locatie is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar of je nu uit Helden, Kessel of Meijel komt. En er is altijd gratis parkeerruimte in de omgeving. Een andere optie is natuurlijk het openbaar vervoer. Ga je naar het sportcentrum vanuit Helden; buslijn 370 of 79 stoppen vlakbij. Sporters uit Kessel kunnen buslijn 78 nemen en voor leden uit Meijel is buslijn 370 een optie.

Smiley face

Tot 2 maanden gratis sporten

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE ROERMOND (HERTEN)

Lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagt het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogt de stressbestendigheid.

Smiley face

lidmaatschappen

Fitness flexibel

 • Maandelijks opzegbaar
 • 1 maand
  • € 24,95p/mnd
Meest
gekozen

Onbeperkt fitness

 • Opzegbaar na 2 jaarOpzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 16,95p/mnd
 • 1 jaar
  • € 19,95p/mnd

fitness daluren

 • Opzegbaar na 2 jaarOpzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 9,95p/mnd
 • 1 jaar
  • € 14,95p/mnd

“De begeleiding en sfeer is geweldig!”

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

10Klanten beoordelen il fiore healthcenters Panningen met een 10

HET MEEST COMPLETE FITNESSCENTRUM VAN PANNINGEN EN OMSTREKEN

Zoek jij een fitnesscentrum in Panningen waar je pas echt waar voor je geld krijgt? Bij Il fiore healthcenters mag je sporten op de nieuwste trainingsapparaten en krijg je begeleiding van onze deskundige trainers en instructeurs. Ons goedkoopste lidmaatschap begint bij €9,95 per maand (daluren). Onze lidmaatschappen kun je uitbreiden met praktische upgrades zoals onbeperkt sportwater drinken of live groepslessen. Wil je afvallen of conditie opbouwen? Kom naar het fitnesscentrum van Panningen! il fiore healthcenters heeft alles in huis om jouw persoonlijk doel te verwezenlijken. Ben je nog niet ervaren, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van de gratis introductieles. Lessen reserveren of jouw lidmaatschap veranderen, dat kan allemaal online!