NIEUWE SPORTSCHOOL IN HELDEN-PANNINGEN

il fiore healthcenters Panningen is onze jongste sportschool. In onze club met een oppervlakte van maar liefst 2600 vierkante meter vind je de nieuwste en geavanceerde fitnesstoestellen van bekende merken zoals Matrix, Life Fitness en FunXtion. We hebben verschillende zones ingericht waar jij kunt werken aan je persoonlijke fitnessdoel. Zo hebben we een Strength Zone, een Free Weight Zone, een Hammer Strength Zone, een FunXtion Zone en een Ladies Only Zone. En net als al onze vestigingen, heeft il fiore healthcenters Panningen de bekende, rustgevende en eigentijdse uitstraling die je van ons gewend bent.

Onze lidmaatschappen
Smiley face

Laatste dagen: Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen
onze club bekijken

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE PANNINGEN

Samen sporten is gezellig en het houdt je motivatie op peil. Tijdens een groepsles stimuleer je elkaar en haal je pas echt het maximale uit jezelf. Bij il fiore healthcenters Panningen kun je deelnemen aan populaire groepslessen zoals Body Pump en CX Worx van Les Mill, Absolutely Core en Move It van FunXtion en zelfs Yoga. Er is dus altijd een les bij de aansluit bij jouw sportieve doel; of het nu gaat om dans, conditie- en/of krachttraining. Komen de tijdstippen van de lessen jou niet uit of moet je nog een les inhalen. Kies in dat geval voor een virtuele les. In het groepslesrooster vind je ons aanbod groepslessen en zoek jouw les en reserveer online een plek via jouw client portal.

bekijk al onze groepslessen
Smiley face

“De begeleiding en sfeer is geweldig!”

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

9,8Klanten beoordelen il fiore healthcenters Panningen met een 9,8

HET MEEST COMPLETE FITNESSCENTRUM VAN HELDEN-PANNINGEN EN OMSTREKEN

Zoek jij een fitnesscentrum in Helden-Panningen waar je pas echt waar voor je geld krijgt? Bij Il fiore healthcenters mag je sporten op de nieuwste trainingsapparaten en krijg je begeleiding van onze deskundige trainers en instructeurs. En het mooie is, dat onze abonnementen betaalbaar zijn. Zo kun je bij ons al voor €9,95 per maand (daluren) sporten. Onze lidmaatschappen kun je uitbreiden met praktische Upgrades zoals onbeperkt sportwater drinken of live groepslessen. Wil je afvallen of conditie opbouwen? Kom ook naar het fitnesscentrum van Panningen! il fiore healthcenters heeft alles in huis om jouw persoonlijk doel te verwezenlijken. Ben je nog niet ervaren, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van onze gratis introductieles. Je krijgt dan uitleg over alle cardiofitness- en krachttrainingsapparaten. Lessen reserveren of jouw lidmaatschap veranderen, dat kan allemaal heel gemakkelijk online in je client portal. Meld je vandaag nog aan voor een lidmaatschap of vraag een gratis dagpas aan waarmee je vrijblijvend onze apparatuur kunt uitproberen.

Wil jij sporten in Panningen op de momenten dat het jouw het beste uitkomt? Dan ben je bij il fiore healthcenters aan het juiste adres. Met jouw clubkey kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij onze sportschool in Helden-Panningen sporten. Wil jij sporten onder deskundige begeleiding of deelnemen aan een van de groepslessen? Dat kan elke werkdag van 7:00 – 22:00 uur en in het weekend van 9:00 – 14:00 uur. We hebben deskundige en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Zo is er tijdens de bemande uren altijd personeel in de buurt dat voor je klaar staat als je vragen hebt of als extra ondersteuning nodig hebt. Plan bij de inschrijving een gratis introductieles in voor extra uitleg over onze apparatuur en groepslessen. Laat onze medewerkers een praktisch trainingsschema opstellen of kies voor het sporten met een Personal Trainer, zodat je zeker weet dat je je doelen behaalt.