NIEUWE SPORTSCHOOL IN HELDEN-PANNINGEN

il fiore healthcenters Panningen is onze jongste sportschool. In onze club met een oppervlakte van maar liefst 2600 vierkante meter vind je de nieuwste en geavanceerde fitnesstoestellen van bekende merken zoals Matrix, Life Fitness en FunXtion. We hebben verschillende zones ingericht waar jij kunt werken aan je persoonlijke fitnessdoel. Zo hebben we een Strength Zone, een Free Weight Zone, een Hammer Strength Zone, een FunXtion Zone en een Ladies Only Zone. En net als al onze vestigingen, heeft il fiore healthcenters Panningen de bekende, rustgevende en eigentijdse uitstraling die je van ons gewend bent.

Wil jij sporten in Panningen op de momenten dat het jouw het beste uitkomt? Dan ben je bij il fiore healthcenters aan het juiste adres. Met jouw clubkey kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij onze sportschool in Helden-Panningen sporten. Wil jij sporten onder deskundige begeleiding of deelnemen aan een van de groepslessen? Dat kan elke werkdag van 7:00 – 22:00 uur en in het weekend van 9:00 – 14:00 uur. We hebben deskundige en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Zo is er tijdens de bemande uren altijd personeel in de buurt dat voor je klaar staat als je vragen hebt of als extra ondersteuning nodig hebt. Plan bij de inschrijving een gratis introductieles in voor extra uitleg over onze apparatuur en groepslessen. Laat onze medewerkers een praktisch trainingsschema opstellen of kies voor het sporten met een Personal Trainer, zodat je zeker weet dat je je doelen behaalt.

Smiley face

Sport tot 1 maart gratis

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen
onze club bekijken

DE LOCATIE VAN HET SPORTCENTRUM IN HELDEN-PANNINGEN

Je vindt il fiore healthcenters Panningen in het voormalige pand van Allerhande op het adres: John F. Kennedylaan 209, 5981 WZ, Panningen. Onze club is gevestigd in het voormalige pand van kringloopcentrum Allerhande. De locatie is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar of je nu uit Helden, Kessel of Meijel komt. En er is altijd gratis parkeerruimte in de omgeving. Een andere optie is natuurlijk het openbaar vervoer. Ga je naar het sportcentrum vanuit Helden; buslijn 370 of 79 stoppen vlakbij. Sporters uit Kessel kunnen buslijn 78 nemen en voor leden uit Meijel is buslijn 370 een optie.

Smiley face

Sport tot 1 maart gratis

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE PANNINGEN

Samen sporten is gezellig en het houdt je motivatie op peil. Tijdens een groepsles stimuleer je elkaar en haal je pas echt het maximale uit jezelf. Bij il fiore healthcenters Panningen kun je deelnemen aan populaire groepslessen zoals Body Pump en CX Worx van Les Mill, Absolutely Core en Move It van FunXtion en zelfs Yoga. Er is dus altijd een les bij de aansluit bij jouw sportieve doel; of het nu gaat om dans, conditie- en/of krachttraining. Komen de tijdstippen van de lessen jou niet uit of moet je nog een les inhalen. Kies in dat geval voor een virtuele les. In het groepslesrooster vind je ons aanbod groepslessen en zoek jouw les en reserveer online een plek via jouw client portal.

Smiley face

lidmaatschappen

Fitness flexibel

 • Maandelijks opzegbaar contract
 • 1 maand
  • € 25,99p/mnd
Meest
gekozen

Onbeperkt fitness

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 17,99p/mnd
 • 1 jaar
  • € 20,99p/mnd

fitness daluren

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 11,99p/mnd
 • 1 jaar
  • € 15,99p/mnd

“De begeleiding en sfeer is geweldig!”

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

10Klanten beoordelen il fiore healthcenters Panningen met een 10

HET MEEST COMPLETE SPORTCENTRUM VAN HELDEN-PANNINGEN EN OMSTREKEN

Zoek jij een fitnesscentrum in Helden-Panningen waar je pas echt waar voor je geld krijgt? Bij Il fiore healthcenters mag je sporten op de nieuwste trainingsapparaten en krijg je begeleiding van onze deskundige trainers en instructeurs. En het mooie is, dat onze abonnementen betaalbaar zijn. Zo kun je bij ons al voor €9,95 per maand (daluren) sporten. Onze lidmaatschappen kun je uitbreiden met praktische Add ons zoals onbeperkt sportwater drinken of live groepslessen. Wil je afvallen of conditie opbouwen? Kom ook naar het fitnesscentrum van Panningen! il fiore healthcenters heeft alles in huis om jouw persoonlijk doel te verwezenlijken. Ben je nog niet ervaren, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van onze gratis introductieles. Je krijgt dan uitleg over alle cardiofitness- en krachttrainingsapparaten. Lessen reserveren of jouw lidmaatschap veranderen, dat kan allemaal heel gemakkelijk online in je client portal. Meld je vandaag nog aan voor een lidmaatschap of vraag een gratis dagpas aan waarmee je vrijblijvend onze apparatuur kunt uitproberen.