il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Interieurverzorger (m/v)

il fiore healthcenters zoekt altijd nieuwe collega’s om het team uit te breiden. We zijn creatief en vernieuwend. Jij bent onmisbaar en samen maken we onze ideeën waar.

Mijn functie?

Als interieurverzorger bij il fiore healthcenters zie ik erop toe dat het centrum er altijd fris en netjes bij ligt. Ik kan zelfstandig werken en samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en de huisregels van il fiore healthcenters. Ik ben klantvriendelijk en mijn enthousiasme straal ik uit naar de bezoekers. Ik leg graag sociale contacten en ben spontaan. 

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen, schrikt mij niet af. Ik ben open en spontaan en door mijn enthousiasme hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat ik zien door steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik houd niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacaturepanningen@ifhc.nl.

Tot 2 maanden gratis sporten

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

bekijk lidmaatschappendagpas aanvragen