YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

SPORTEN BIJ REVALIDATIE

Wil jij snel herstellen van een blessure of lichamelijke klachten na een ongeluk of medische ingreep? Veel bewegen en sporten is vaak de beste remedie. In een fitnesscentrum vind je alle apparatuur die je daarvoor nodig hebt. Bovendien zijn er altijd deskundige instructeurs die zorgen dat jij  je oefeningen op de juiste manier doet. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor begeleiding door een van onze fysiotherapeuten.

Meer spierkracht, meer energie en positiviteit

Sporten is goed voor je herstel. Dat weet iedereen. Zo is fitness goed voor het opbouwen van spierkracht. En meer bewegen zorgt dat je weer energie krijgt. Er is zelfs aangetoond dat je daardoor positiever in het leven staat. Voor je revalidatie of herstel moet je dus in een fitnesscentrum zijn. Dit is de beste plek waar je de oefeningen die je meekrijgt van je fysiotherapeut kunt uitvoeren. Heb je nog geen fysiotherapeut, maak dan gebruik van de diensten van de fysiotherapeut die is gevestigd in jouw sportschool.

Deskundige begeleiding in onze gym

Bij il fiore healthcenters ben je altijd verzekerd van deskundige begeleiding. Laat een van de instructeurs een individueel sportschema op maat voor je opstellen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten welke oefeningen goed en niet goed zijn voor jouw herstel. Daarbij houden ze ook rekening met jouw wensen en jou adviseren over wat jij nog meer kan doen om het revalidatieproces te versnellen.  Want zeg nou zelf; je wilt toch het liefst zo snel mogelijk weer de dingen kunt oppakken die je voorheen deed?

Revalideren zoals jij het wilt

In onze sportschool heb je echt alles bij de hand om op een verantwoorde manier te sporten. Denk aan gebruiksvriendelijke fitnesstoestellen die gemakkelijk zijn in te stellen en/of die nauwgezet je vorderingen bijhouden. Een ander groot voordeel is dat onze instructeurs erop toezien dat je niet te hard van stapel loopt en je zelf gaat overbelasten. Kortom; il fiore healthcenters helpt je op weg in je herstel.