Fitnesscentrum in Roermond

Wil jij er goed uitzien, zoek jij nog een manier om fitter en gezonder te worden of wil jij je goede voornemens omzetten in daden? Dan ben je bij il fiore healthcenters haar fitnesscentrum in Roermond (Centrum) aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een sportschool; bij ons kun je op een leuke en effectieve manier werken aan lichaam en geest.

Sporten in Roermond

Sporten bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) staat gelijk aan voordelig fitnessen: lidmaatschappen zijn meer dan aantrekkelijk en motiveren je ongetwijfeld om jouw goede voornemens vol te houden. Zo is er keuze tussen een 1-jarig of 2-jarig lidmaatschap. Daarnaast kan je ook kiezen voor een flexibel lidmaatschap waarbij je het lidmaatschap iedere maand kan opzeggen.

Ook op het gebied van groepslessen kom je bij il fiore healthcenters Roermond Centrum waarschijnlijk aan je trekken. Denk aan populaire live groepslessen, waaronder Boxing, Core training, Crosspower, maar ook Yoga. Kies je voor abonnement met de Add on Live Groepslessen, dan kun je gemakkelijk online een plek reserveren via je client portal. Trots zijn we op onze FunXtional Box waar je op een speelse en leuke manier aan je uithoudingsvermogen, kracht en spieropbouw kunt werken. Voeg daar ruime openingsuren en de mogelijkheid om met één clubkey te sporten op twee verschillende locaties in Roermond aan toe, en je hebt een fitnesscentrum om u tegen te zeggen!

Smiley face

Zie jij het zitten om bij il fiore healthcenters Roermond Centrum te sporten onder professionele begeleiding, maar ben je nog aangesloten bij een andere sportschool? Dat hoeft geen probleem te zijn. Maak gebruik van onze overstapservice. il fiore healthcenters neemt de maandelijkse lidmaatschappen van andere sportscholen over. Zo kun je, als je beslist om over te stappen, gratis bij ons sporten tot je oude abonnement is verlopen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een uitschrijvingsbewijs van je fitnesscentrum. Ben je nog een twijfelaar en weet je niet zeker of il fiore healthcenters Roermond het fitnesscentrum voor jou is? Dan kan je een dagpas aanvragen waarmee je eenmalig kunt uitproberen wat il fiore healthcenters jou heeft te bieden.

Voordelen van het fitnesscentrum in Roermond

Naast interessante programma’s en acties zijn er nog een aantal voordelen verbonden aan sporten bij il fiore healthcenters Roermond. Zo krijg je als lid een voordeelpas waarmee je meerdere interessante kortingen krijgt bij samenwerkende partners. En als je bij ons komt sporten, kun je met je clubkey ook terecht bij ons fitnesscentrum in Herten. il fiore healthcenters Roermond (Herten) heeft nog veel meer faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van squashbanen en zelfs zonnebanken en infrarood cabines zodat je je na het sporten lekker kunt ontspannen. Meld je vandaag nog aan of vraag een dagpas aan.