Sport 8 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld! Sport 8 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld!

Ladies only boxing

Heb je altijd al willen kickboksen, maar was de drempel te hoog vanwege de aanwezigheid van grote sterke mannen? Dan zijn onze lessen misschien iets voor jou. Het kickboksen is een oude gevechtssport die al eeuwen wordt beoefend over de gehele wereld. Qua techniek staat Nederland vooraan op het gebied van kickboksen vandaar ook de vele buitenlandse vechters die in Nederland op trainings- stage komen. Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel handen als benen gebruikt mogen worden. Het is een van de zwaarste sporten ter wereld. Doordat je je gehele lichaam constant en intensief gebruikt verbrand je veel energie in een zeer korte tijd. Bij kickboksen worden stoten uit het boksen gecombineerd met trappen uit het karate en taekwondo.

Kickboksen is zeer geschikt als conditietraining en wordt beoefend door zowel dames als heren, jong en oud, beginner of gevorderd.
Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Een groot deel van de training bestaat uit een conditionele uitdaging. Bereid je voor op push-ups, sit-ups, springtouwen en vooral veel spierpijn de dag erna. Uitgangspunt in de les is altijd de individuele uitdaging. Er wordt niets van je verwacht, alleen dat je 100% inzet geeft om tijdens de oefeningen je persoonlijke grens aan te kunnen tikken. Al snel zul je merken dat deze manier van gedisciplineerd trainen veel voordelen kent. Voordelen zoals gewichtsverlies, een verhoogde wendbaarheid en coördinatie, zichtbare definiëring van de spieren, snelheid, een beter reactievermogen en een verhoogde algemene fitheid zijn directe gevolgen van een goede boksworkout. Boksen is een ongelofelijk intensieve en calorie verslindende sport, dus… Let’s get ready to rumble!

Groepsles reserveren
Smiley face

WAAR WACHT JE NOG OP? SLUIT VANDAAG NOG JE UPGRADE AF.

Het kost je slechts €6,99 per maand. Zet in je client portal je Upgrade aan. Mocht de Upgrade je toch niet bevallen, dan kun je de Upgrade hier ook weer maandelijks uitzetten.

Upgrade live groepslessenMeer info