Vrouwen onder elkaar

Speciaal voor de dames in Roermond en omstreken: onze “Ladies Only Zone” bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)! Kom gezellig samen met je vriendinnen fitnessen of ontmoet andere vrouwen om samen aan jullie doelen te werken. Wil je lekker alleen knallen? Kies dan voor even geen afleiding, koptelefoon op, muziek aan en volledige focus op de fitness. Dit is het moment om er helemaal voor te gaan en jezelf op nummer één te zetten.

Smiley face

Sport tot 2 maanden gratis en betaal geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

Waarom sporten in de Ladies only zone?

Lijkt het jou fijn om te sporten in een rustige, lichte ruimte waar je gezellig samen met andere vrouwen kunt werken aan jouw lichaam? Dan is de Ladies Only Zone echt iets voor jou!  Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en biedt de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Heb jij doelen gesteld om aan jouw billen, buik en benen te werken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ga met elkaar de uitdaging aan om het beste uit jullie zelf te halen. Of misschien wil jij wel liever alleen fitnessen. Dan kan dat natuurlijk ook. Heb je tijdens de les vrouwenfitness of op een ander moment een vraag? Je kunt te allen tijde terecht bij de instructrice of een van onze andere medewerkers.

En voor wie zich helemaal lekker uit wil leven, is er Ladies Only Boxing. Bereid je voor op push-ups, sit-ups, springtouwen en vooral veel spierpijn de dag erna.

Bekijk video