fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Laat je inspireren en motiveren

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede Personal Trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt je met het stellen van reële doelen.

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

Bekijk lidmaatschappen

Kevin van Elswijck

Zijn ontzettend leergierige en gedreven persoonlijkheid hebben in 2013 het fundament gelegd van Rebody Personal Training. Met zijn ziel en zaligheid steekt hij iedere vrije minuut in het begeleiden van mensen, het ontwikkelen van zichzelf als persoon, het bedrijf en zijn eigen lijf.

Naast het lezen van stapels boeken en het schrijven van artikelen houdt hij zich ook bezig met het lezen van research reviews en wetenschappelijke artikelen. Op deze manier kunnen we een optimale aanpak blijven gebruiken bij het begeleiden van onze klanten en groeit onze kennis mee met de feiten.

Veel andere trainers gebruiken Kevin als hulplijn als ze even niet meer uitkomen met hun eigen klanten of volgen speciale trajecten bij hem voor het verdiepen van hun skills als trainer en coach.

Meer info
Smiley face

Ben Dendoncker

Als voormalig militair is hij de belichaming van ethiek en discipline. Hij is sinds eind 2014 werkzaam binnen Rebody en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren personal trainer met een flinke berg kennis op zak en een indrukwekkend portfolio aan zeer tevreden cliënten. Samen met Kevin & Juul is hij dan ook een van de grondleggers van Rebody.

Ben is heel sociaal, laagdrempelig en kan met iedereen overweg. Hij neemt de tijd om iedereen op een geduldige manier te leren wat nodig is om te komen waar ze moeten zijn. Hij is betrokken en loyaal. Met hem achter je moet je het gek maken wil je je doelen niet bereiken.

Meer info
Smiley face

Stijntje Houben

Al een aantal jaren is Stijntje te vinden rondom het toneel van Rebody Roermond. Ze mocht eerst alles vanaf de tribune bijwonen, namelijk als klant. Na vervolgens een aantal maanden mee te draaien achter de schermen, mag ze zichzelf nu eindelijk presenteren als Junior Rebody coach.

Ze werkt(e) enkele jaren als begeleider en coach in de jeugdzorg, verslavingszorg en de maatschappelijke opvang, om mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Nadat ze echter de impact ervaarde, die fitness op haar leven had, begon er van binnen iets te groeien. Ze raakte geïnteresseerd in de theorie achter haar transformatie, waardoor ze steeds dieper en dieper in de materie geraakte. Ze is op dit moment de nieuwste trainer van de vestiging Roermond, waar ze de komende tijd veel lijven en levens zal gaan veranderen.

Meer info
Smiley face

Saskia Muris

Mijn naam is Saskia Muris. Oprichtster en eigenaresse van SAS Personal Training. Ik ben 41 jaar en trotse mama van Bo.

Nadat ik de afgelopen jaren bewust en heel dankbaar voor het fulltime moederschap heb gekozen, ben ik twee jaar geleden op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding zelf aan een life changing coachingstraject begonnen. Mijn eigen fysieke en mentale transformatie en de impact die dit op mijn leven heeft gehad, hebben ervoor gezorgd dat ik zelf een opleiding tot personal trainer ben gaan volgen om andere mensen naar die meest krachtige en meest authentieke versie van zichzelf te coachen. Als ik ergens gelukkig van wordt, is het anderen te zien groeien en in hun kracht te zien staan. 

Ben jij er klaar voor om ja tegen jezelf te zeggen? Fysiek en mentaal te transformeren naar die meest krachtige en meest authentieke versie van jezelf? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen en te ervaren hoe het zou zijn om met mij als personal trainer en lifestyle coach aan de slag te gaan.

Wat je van me kan verwachten wanneer je met mij als coach aan de slag gaat, is dat ik altijd naast je ga staan daar waar jij op dat moment staat. Ik laat je zijn en zal je telkens weer opnieuw in je eigen kracht zetten. Je trots op jezelf laten zijn. Ik laat je fysiek en mentaal grenzen verleggen en je versteld van jezelf doen staan. Ik zal je altijd net dat beetje meer uit jezelf laten halen. Tijdens personal training sessies zal dit altijd op een technisch veilige en verantwoorde manier gebeuren en afgestemd op wat jij op dat moment aankan.

Ik ga samen met jou op zoek naar die meest authentieke versie van wie jij bent en wie jij graag wil zijn. Op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding coach ik jou om stap voor stap en doelgericht jouw doelen te verwezenlijken. Door bewuste keuzes te leren maken en belangrijke veranderingen in jouw dagelijkse leven door te voeren. Veranderingen die bij jou passen en die jij kan volhouden. Zodat het niet resultaten voor even maar een nieuwe levensstijl wordt.

Meer info
Smiley face