Sport 8 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld! Sport 8 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld!

Laat je inspireren en motiveren

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede Personal Trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt je met het stellen van reële doelen.

Smiley face

SPORT 8 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

Kevin van Elswijck

Zijn ontzettend leergierige en gedreven persoonlijkheid hebben in 2013 het fundament gelegd van Rebody Personal Training. Met zijn ziel en zaligheid steekt hij iedere vrije minuut in het begeleiden van mensen, het ontwikkelen van zichzelf als persoon, het bedrijf en zijn eigen lijf.

Naast het lezen van stapels boeken en het schrijven van artikelen houdt hij zich ook bezig met het lezen van research reviews en wetenschappelijke artikelen. Op deze manier kunnen we een optimale aanpak blijven gebruiken bij het begeleiden van onze klanten en groeit onze kennis mee met de feiten.

Veel andere trainers gebruiken Kevin als hulplijn als ze even niet meer uitkomen met hun eigen klanten of volgen speciale trajecten bij hem voor het verdiepen van hun skills als trainer en coach.

Meer info
Smiley face

Ben Dendoncker

Als voormalig militair is hij de belichaming van ethiek en discipline. Hij is sinds eind 2014 werkzaam binnen Rebody en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren personal trainer met een flinke berg kennis op zak en een indrukwekkend portfolio aan zeer tevreden cliënten. Samen met Kevin & Juul is hij dan ook een van de grondleggers van Rebody.

Ben is heel sociaal, laagdrempelig en kan met iedereen overweg. Hij neemt de tijd om iedereen op een geduldige manier te leren wat nodig is om te komen waar ze moeten zijn. Hij is betrokken en loyaal. Met hem achter je moet je het gek maken wil je je doelen niet bereiken.

Meer info
Smiley face

Juul Coenen

Met haar medische achtergrond is ze een zeer goed onderlegde trainer die sinds september 2016 werkzaam is binnen Rebody. Jaren geleden is ze per toeval in de fitnesswereld terecht gekomen. Wat begon met het nastreven van persoonlijke doelen, groeide uit tot de ontdekking dat ze, in tegenstelling tot het ziekenhuiswezen, veel gelukkiger werd van alles wat met voeding, fitness en coaching te maken had. Het logisch gevolg was de overstap naar Rebody Roermond.

Waar Juul naar streeft is het uitbreiden van je comfortzone in plaats van deze te verlaten. Dat wil zeggen dat ze je via de richtlijnen van Rebody laat kennis maken met kleine aanpassingen in je leven, die zo min mogelijk weerstand oproepen, maar die uiteindelijk wel leiden naar je doel. Je zult dan merken dat je je doelen steeds zult bijstellen en je een resultaat behaalt voor de lange termijn.

Ze heeft een groot empathisch vermogen en haar sympathieke en meelevende karakter maken haar iemand waarbij je je altijd op je gemak zult voelen. Ze kan heel goed luisteren en zal met de skills die ze heeft opgedaan tijdens haar geneeskunde studie het beste in je naar boven halen.

Meer info
Smiley face

Stijntje Houben

Al een aantal jaren is Stijntje te vinden rondom het toneel van Rebody Roermond. Ze mocht eerst alles vanaf de tribune bijwonen, namelijk als klant. Na vervolgens een aantal maanden mee te draaien achter de schermen, mag ze zichzelf nu eindelijk presenteren als Junior Rebody coach.

Ze werkt(e) enkele jaren als begeleider en coach in de jeugdzorg, verslavingszorg en de maatschappelijke opvang, om mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Nadat ze echter de impact ervaarde, die fitness op haar leven had, begon er van binnen iets te groeien. Ze raakte geïnteresseerd in de theorie achter haar transformatie, waardoor ze steeds dieper en dieper in de materie geraakte. Ze is op dit moment de nieuwste trainer van de vestiging Roermond, waar ze de komende tijd veel lijven en levens zal gaan veranderen.

Meer info
Smiley face

Susanne Robben

Ik ben Susanne Robben, NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ik ben zelf fanatiek krachttrainer en ben bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Mijn werkwijze is een evidence-based onderbouwde aanpak. Ik vind het van groot belang om mijzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren om uiteindelijk als een steeds betere personal trainer mensen te helpen met het bereiken van hun droomlichaam, hun gezondheid en andere doelen die met voeding en beweging te maken hebben. Personal Training klinkt erg fancy en duur, echter wil ik het laagdrempelig houden voor iedere doelgroep.  Ik ben ervan overtuigd als je begrijpt hoe het menselijk lichaam werkt en waarom je iets doet het veel beter vol te houden is. Ik verkoop geen dieet, maar ik leer je beter om te gaan met voeding zodat je daarna zonder mij verder kan.

Meer info
Smiley face