il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke, nieuwe ideeën maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Fitness instructeur / Baliemedewerker (m/v)

il fiore healthcenters breidt uit en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Samen met jou willen wij onze nieuwe ideeën realiseren. 

Mijn functie?

Als medewerker receptie / fitness instructeur bij il fiore healthcenters zorg ik ervoor dat alle receptiewerkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd worden en dat de gasten een goede begeleiding krijgen bij het behalen van hun doelstellingen. 

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Eén van mijn doelen is dat de bezoekers duidelijke en goed onderbouwde antwoorden krijgen op al hun vragen. Ik ben meestal het rechtstreekse aanspreekpunt van il fiore healthcenters. Daarom ben ik altijd verzorgd en gedraag mij professioneel. Fitness is voor mij een uit de hand gelopen hobby, ik ben altijd up-to-date en weet de nieuwste technieken en trends toe te passen.

Mijn profiel?

Ik heb een goed voorkomen en voel me verantwoordelijk voor mijn taken. Ik neem initiatief, weet hoe ik de dingen aan moet pakken en heb daarbij oog voor details. Ik heb ruime kennis van fitness en ervaring met het maken van schema’s. Ik heb minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding. (fitness gerelateerde opleiding is een pre, geen vereiste)

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureroermond@ifhc.nl.

Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen