Fitnesscentrum in Roermond (Herten)

Hét fitnesscentrum van Roermond is il fiore healthcenters. Ons sportcentrum is voorzien van de nieuwste trainingsapparaten en onder professionele begeleiding kun je ook gebruik maken van onze groepslessen.

Sporten in Roermond

Bij ons in Roermond (Herten) kun je vanaf slechts €9,95 per maand sporten. Het is mogelijk om een lidmaatschap voor 1 of 2 jaar te nemen, maar je kunt ook kiezen voor een flexibel lidmaatschap. Dit houdt in dat je te allen tijde het lidmaatschap kunt beëindigen. Heb je een doel voor ogen, wil je bijvoorbeeld afvallen of je conditie opbouwen, dan biedt il fiore healthcenters Roermond (Herten) jou alles wat je nodig hebt om dit te behalen. Je zult niet teleurgesteld zijn, omdat wij een breed scala aan activiteiten aanbieden. Van groepslessen tot individueel sporten; alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Body Pump, GRIT en Live Spinning lessen. Ben je nog niet ervaren, dan kun je als nieuw lid gebruik maken van een gratis introductieles met uitleg over fitnessen bij il fiore healthcenters. Lessen reserveren of jouw lidmaatschap veranderen, dat kan allemaal online! In Roermond zijn er twee vestigingen, dit betekent dat je met een il fiore clubkey kunt sporten bij beide vestigingen.

Smiley face

Functionele zone in Roermond

In Roermond maken wij gebruik van een ruime functionele zone. Het doel hiervan is om fitness leuk, plezierig en speels te maken. In de Functionele zone heb je diverse apparaten tot je beschikking waarbij je het maximale uit je oefeningen, trainingen en uitdagingen kan halen. Wil jij op een innovatieve en leuke manier fitnessen, dan willen we je van harte verwelkomen bij il fiore healthcenters Roermond.

Wil jij gebruik maken van professionele begeleiding en de beste faciliteiten die een sportschool kan bieden, maar heb jij al een lidmaatschap bij een andere sportschool? Zelfs dan laat il fiore healthcenters Roermond jou niet in de steek! Wij hebben een overstap service waardoor je zonder enige zorgen kan komen sporten bij ons in Roermond. Blijf gratis sporten totdat je lidmaatschap bij de vorige sportschool is verlopen.