fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Spinesport Fysiotherapie

Spinesport is gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, claudicatio intermittens, maar ook algemene fysiotherapie.

Onze rugexperts werken volgens de OriGENE behandelmethode, een uniek en bewezen doeltreffend concept: niet alleen snel, maar vooral ook blijvend herstel is met deze behandelmethode binnen handbereik. Hierdoor kunt u weer pijnvrij door het leven en heeft u meer energie tijdens uw werk en uw vrije tijd.

Sportfysiotherapie voor (top)sporters. Een blessure is voor een (top)sporter altijd zeer vervelend. Een sporter wil zo snel mogelijk zijn sport weer op volle kracht kunnen uitoefenen. Een sportgerichte behandeling en begeleiding bij de sportfysiotherapeut van Spinesport brengt elke sporter weer zo snel mogelijk in topconditie.

Maar ook  zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie. De oedeemtherapeuten van Spinesport zijn gespecialiseerd in het behandelen van vochtophopingen, littekenverklevingen en oncologische problematiek. Denk hierbij aan lymfe oedeem, lipoedeem, revalidatie na of tijdens kanker. De behandeling is o.a. een milde massagetechniek volgens de methode van Vodder, waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Spinesport Roermond biedt daarnaast ook gesuperviseerde looptraining aan door ervaren claudicatio therapeuten voor mensen met aderverkalking in de benen (claudicatio intermittens). Zij staan dagelijks voor u klaar voor een op maat gemaakte behandeling. Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet.

En als laatste kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere lichamelijke klachten.  Naast de reguliere methodes maken onze fysiotherapeuten ook gebruik van dry needling en tape.

Meer informatie: www.spinesport.nl of meld u direct aan via ons aanmeldformulier.

Spinesport Roermond
Putkamp 4, Herten
0475 – 74 51 03
Spinesport.roermond@gmail.com

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappen