8 weken gratis sporten, schrijf je nu in! 8 weken gratis sporten, schrijf je nu in!

Be Amazed!

Spinning is het indoor trainen op een fiets. Tijdens een spinning training zit je op een spinningfiets, waarbij je zelf de weerstand kunt instellen. Laat je verrassen door een endurance, strength, interval les of een combinatie van deze lessen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd tijdens deze leuke en toegankelijke training en er worden ook de nodige calorieën verbrand. De intensiteit ligt tussen de 65% en 92% afhankelijk van de stijl van de les.

Spinning is een fietstraining die zich voornamelijk richt op het hart en bloedvaten. De naam spinning betekent letterlijk ‘snel ronddraaien’. Tijdens een sessie van ongeveer een uur meek je dat je echt hard aan het werk bent. De training voer je uit op een hometrainer die daar speciaal voor ontworpen is. Spinning brengt vele voordelen met zich mee zoals het krijgen van een goede bloedsomloop, een sterk hart, soepele spieren en het verbeteren van je longinhoud.

Groepsles reserveren
Smiley face

Waar wacht je nog op? Sluit vandaag nog je upgrade af.

Het kost je slechts €6,99 per 4 weken. Zet in je client portal je Upgrade aan. Mocht de Upgrade je toch niet bevallen, dan kun je de Upgrade hier ook maandelijks weer uitzetten.

Upgrade live groepslessenMeer info