Waarom personal training?

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede Personal Trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en ontspanning en helpt je met het stellen van reële doelen.

Smiley face

Sport tot 2 maanden gratis en betaal geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

KEVIN VAN ELSWIJCK

Zijn ontzettend leergierige en gedreven persoonlijkheid hebben in 2013 het fundament gelegd van Rebody Personal Training. Met zijn ziel en zaligheid steekt hij iedere vrije minuut in het begeleiden van mensen, het ontwikkelen van zichzelf als persoon, het bedrijf en zijn eigen lijf.

Naast het lezen van stapels boeken en het schrijven van artikelen houdt hij zich ook bezig met het lezen van research reviews en wetenschappelijke artikelen. Op deze manier kunnen we een optimale aanpak blijven gebruiken bij het begeleiden van onze klanten en groeit onze kennis mee met de feiten.

Veel andere trainers gebruiken Kevin als hulplijn als ze even niet meer uitkomen met hun eigen
klanten of volgen speciale trajecten bij hem voor het verdiepen van hun skills als trainer en coach.

Meer info
Smiley face

BEN DENDONCKER

Als voormalig militair is hij de belichaming van ethiek en discipline. Hij is sinds eind 2014 werkzaam binnen Rebody en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren personal trainer met een flinke berg kennis op zak en een indrukwekkend portfolio aan zeer tevreden cliënten. Samen met Kevin & Juul is hij dan ook een van de grondleggers van Rebody.

Ben is heel sociaal, laagdrempelig en kan met iedereen overweg. Hij neemt de tijd om iedereen op een geduldige manier te leren wat nodig is om te komen waar ze moeten zijn. Hij is betrokken en loyaal. Met hem achter je moet je het gek maken wil je je doelen niet bereiken.

Meer info
Smiley face

SUSANNE ROBBEN

Ik ben Susanne Robben, NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ik ben zelf fanatiek krachttrainer en ben bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Mijn werkwijze is een evidence-based onderbouwde aanpak. Ik vind het van groot belang om mijzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren om uiteindelijk als een steeds betere personal trainer mensen te helpen met het bereiken van hun droomlichaam, hun gezondheid en andere doelen die met voeding en beweging te maken hebben. Personal Training klinkt erg fancy en duur, echter wil ik het laagdrempelig houden voor iedere doelgroep.  Ik ben ervan overtuigd als je begrijpt hoe het menselijk lichaam werkt en waarom je iets doet het veel beter vol te houden is. Ik verkoop geen dieet, maar ik leer je beter om te gaan met voeding zodat je daarna zonder mij verder kan.

Meer info
Smiley face