Waarom personal training?

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede Personal Trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en ontspanning en helpt je met het stellen van reële doelen.

Bij il fiore healthcenters staat zelfstandig sporten centraal. Dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Binnen onze lidmaatschappen is begeleiding opgenomen. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen.

Smiley face

Nu verlengd: Sport tot 2 maanden gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

KEVIN VAN ELSWIJCK

Als kind was Kevin al zeer sportief, hij beoefende van jongs af aan allerlei sporten. Deze passie voor sporten mondde uit in een uit de hand gelopen hobby. Inmiddels heeft Kevin van zijn passie zijn fulltime werk kunnen maken. Kevin heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Hij zorgt voor een goed doordachte, doelgerichte aanpak op maat, waarbij de wensen en mogelijkheden van de klant altijd centraal staan. Kevin vindt het daarnaast heel belangrijk om een informele band op te bouwen met zijn klanten. Wanneer zij zich volledig op hun gemak voelen, kunnen ze het meest optimale uit hun training halen. Plezier en effectiviteit tijdens de personal training staat bij Kevin altijd voorop!

Smiley face

BEN DENDONCKER

Als ex-militair is Ben zelf heel sportief aangelegd. Hij is elke dag bezig met sport en voeding en probeert elke dag zijn kennis te vergroten. Met zijn enorme bron van kennis wil hij zijn klanten steeds beter kunnen helpen. De grote liefde van Ben gaat uit naar Fitness/Krachttraining. Ben vindt het belangrijk dat zijn klanten zich volledig op hun gemak voelen bij hem. Pas dan is er een goede basis om effectief en doelgericht samen te kunnen werken. Tijdens de personal training zal hij hier dan ook steeds als eerste voor zorgen. Ben informeert en motiveert, zodat zijn klanten zelf ook voldoende kennis op doen om goed te kunnen trainen. Hij helpt zo zijn klanten om op een veilige en verantwoorde wijze hun doelen te behalen.

Smiley face

GIOVANNI CLOUT

Deze talentvolle wedstrijdatleet is sinds eind 2016 het team van Rebody Personal Training komen versterken, waar hij ook anderen probeert te besmetten met zijn enthousiasme. Fitness en Giovanni zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij is vrijwel iedere dag in de sportschool te vinden en daarnaast altijd gedisciplineerd met zijn eigen voeding bezig. Het is bijna onmogelijk niet gemotiveerd te raken als je deze bonk spieren aan het werk ziet. Giovanni volgt naast zijn interne Rebody opleiding momenteel ook de opleiding tot NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ga jij graag met Giovanni aan de slag en wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust eens contact met ons op.

Meer info over Rebody
Smiley face

SUSANNE ROBBEN

Ik ben Susanne Robben, NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ik ben zelf fanatiek krachttrainer en ben bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Mijn werkwijze is een evidence-based onderbouwde aanpak. Ik vind het van groot belang om mijzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren om uiteindelijk als een steeds betere personal trainer mensen te helpen met het bereiken van hun droomlichaam, hun gezondheid en andere doelen die met voeding en beweging te maken hebben. Personal Training klinkt erg fancy en duur, echter wil ik het laagdrempelig houden voor iedere doelgroep.  Ik ben ervan overtuigd als je begrijpt hoe het menselijk lichaam werkt en waarom je iets doet het veel beter vol te houden is. Ik verkoop geen dieet, maar ik leer je beter om te gaan met voeding zodat je daarna zonder mij verder kan.

Meer info
Smiley face