Fitness in Roermond

We zitten allemaal te lang stil en dit is niet alleen nadelig voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Door voldoende beweging worden we niet alleen gezonder, maar voelen we ons ook gelukkiger. Maak werk van je sportieve ambities in sportschool il fiore healthcenters Roermond (Herten). Hier kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten en diensten opgericht met als doel jou een sportieve toekomst te bieden. Fitness is hiervan een belangrijk onderdeel.

Bij fitnesscentrum il fiore healthcenters Roermond sport je al vanaf €9,95 per maand. Kies onder meer uit fitness en functionele training. Onze personal trainers helpen je met cardio of krachttraining en een op maat gemaakt trainingsschema voor beginners of gevorderden. Als je liever alleen aan de slag gaat, staan onze ruimtes en kwaliteit goede fitnessapparatuur voor je klaar.

Is fitness niet echt je ding? Onze groepslessen, squashcourts of virtuele groepslessen bieden een sportief alternatief. Il fiore healthcenters Roermond (Herten) biedt het volledige pakket: veilig en leuk sporten in een aangename omgeving, met een lage instapdrempel en een weelde aan voordelen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over je drukke werkschema, we zijn namelijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open. Voortaan kan je je dag meteen positief starten of na een drukke dag stoom komen afblazen.

Smiley face

Tot 2 maanden gratis sporten

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen
Onze club bekijken

Sporten in Roermond (Herten)

Je zal ongetwijfeld weten dat fitness een van de meest efficiënte manieren is om gezonder en fitter te worden. Bij il fiore healthcenters is dit niet minder waar. Je kan namelijk een combinatie doen van cardio, dus conditietraining, en krachttraining, waarmee je de beste doelen bereikt. Hoe meer verschillende trainingen je doet, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in rust! Met krachttraining en conditietraining gecombineerd bekom je de beste resultaten: een betere conditie, en een lichaam dat altijd veel energie heeft! De combinatie pakt ook verschillende medische klachten aan. Krachttraining kan je rug en bekken steviger maken door de spieren rondom te trainen. Als je het moeilijk hebt met flexibiliteit, kan training dit ook voor je oplossen. En nog zoiets geweldigs aan een fitnessruimte: hier regent het nooit, en we hebben airconditioning! Wat de weersomstandigheden ook zijn, je kan altijd komen sporten in de perfecte omgeving voor ultiem comfort.

Het is essentieel om je spieren op te warmen voordat je begint met een fitnesstraining. Door spieren regelmatig te trainen door middel van cardio wordt de conditie positief beïnvloed. Een fitness programma met daarin regelmatige cardio training in verwerkt, verbetert de werking van de longen, hart en bloedvaten. De perfecte aanvulling bij krachttraining zijn cardio oefeningen.

Smiley face

Tot 2 maanden gratis sporten

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

Groepslessen bij il fiore Roermond (Herten)

Lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagt het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogt de stressbestendigheid.

Bekijk al onze groepslessen
Smiley face

Lidmaatschappen

Fitness Flexibel

 • Maandelijks opzegbaar contract
 • 1 maand
  • € 24,95p/mnd
Meest
gekozen

Onbeperkt Fitness

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 16,95p/mnd
 • 1 jaar
  • € 19,95p/mnd

Fitness Daluren

 • Contract opzegbaar na 2 jaarContract opzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 9,95p/mnd
 • 1 jaar
  • € 14,95p/mnd

eGym all-in

 • Onbeperkt fitness inbegrepen
 • 1 jaar
  • € 49,95p/mnd

Kids lessen

 • Onbeperkt lessen voor kinderen
 • 3 maanden
  • € 19,95p/mnd

”DE BEGELEIDING EN SFEER IS GEWELDIG!

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

9Klanten beoordelen il fiore healthcenters Roermond (Herten) met een 9

Fitness Herten

Fitness kan heel wat verandering teweegbrengen in ons lichaam. We kunnen slanker of breder worden, met meer spiermassa en minder vet. We worden minder snel moe, hebben meer energie, en kunnen heel wat meer dan voordien. Er zijn veel gezondheidsproblemen die we niet meer zullen ervaren, of waar we minder risico op lopen. Jouw conditie en kracht zullen grote stappen vooruit zetten als je beslist om te fitnessen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten). Hierbij sta je natuurlijk niet alleen, we hebben instructeurs en personal trainers om je te begeleiden naar je nieuwe zelf. Ze tonen je de werking van alle apparatuur, geven je een gepersonaliseerd schema, en leren je de correcte houding aan voor elke nieuwe oefening. Zowel voor cardio als krachttraining staan we voor je klaar. Hiernaast kan je ook groepslessen volgen in diverse categorieën: dans, conditie, aerobic workouts, en veel meer. En maak je geen zorgen, je zal je nooit vervelen als je bij ons komt sporten! Met een waaier aan activiteiten, diverse toestellen en apparatuur, en afwisselende schema’s, is elke sessie een nieuwe uitdaging. We zorgen er niet alleen voor dat je je doel bereikt, maar dat je ook plezier hebt tijdens je reis.

Functional training en veilig sporten

Functioneel sporten is een van de nieuwste trends in de fitnesswereld, en bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) kan je dit komen ontdekken. Deze methode is zeer toegankelijk, aangezien het gaat om bewegingen waarmee we allemaal al bekend zijn, bewegingen die we elke dag uitvoeren. Dit zijn bewegingen zoals duwen, trekken, opstaan, klimmen, tillen, en werpen. Door zulke oefeningen te integreren in een workout ga je je hele lichaam trainen op een manier die comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Ook zal je merken dat bewegen in het dagelijkse leven opeens wat vlotter zal gaan. Soms gebeurt het dat een simpele beweging, zoals een boodschappentas tillen, je wat last bezorgt. Of zijn er bepaalde oefeningen in traditionele fitness die je niet kan uitvoeren door een blessure. Functionele training zorgt ervoor dat je je doelen op een veilige manier kan bereiken, en dat bewegen elke dag wat makkelijker gaat zodat je je fit en sterk voelt in je lichaam. Elke oefening is op maat gemaakt voor jouw lichaam, zodat je nooit risico loopt om een spier of gewricht te overbelasten. Jouw veiligheid is onze prioriteit.