Fitness in Roermond

We zitten nagenoeg allemaal te lang stil en dit is niet alleen slecht voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Voldoende beweging zorgt ervoor dat we gezond blijven en ons gelukkiger voelen. Maak daarom werk van je sportieve ambities en kom trainen bij il fiore healthcenters haar sportschool in Roermond (Herten). Met een enorm aanbod aan groepslessen, geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur en uitgebreide faciliteiten, zijn wij het meest complete fitnesscentrum van Roermond.

Bij fitnesscentrum il fiore healthcenters Roermond sport je al vanaf €9,95 per maand. Kies onder meer uit fitness en functionele training. Onze personal trainers helpen je met cardio of krachttraining en een op maat gemaakt trainingsschema voor beginners of gevorderden. Als je liever alleen aan de slag gaat, staan onze ruimtes en kwaliteit goede fitnessapparatuur voor je klaar.

Is fitness niet echt je ding? Ook dan kom je bij il fiore healthcenters Roermond Herten aan je trekken. In dat geval zijn onze groepslessen, squashcourts en virtuele groepslessen wellicht een goed alternatief. Bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) kun je veilig en leuk sporten in een aangename ambiance. Zo zorgen wij voor alle faciliteiten die je nodig hebt voor een efficiënte en effectieve training. Je ongerust maken over een druk werkschema is bovendien verleden tijd, want we zijn namelijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open. Begin voortaan je dag positief met een work-out, sport je werkfrustraties weg of plan een gezellig en sportief middagje uit met vriendinnen – sporten is immers ook een sociale gebeurtenis.

Bekijk onze acties
Smiley face

Laatste dagen: Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen
Onze club bekijken

Sporten in Roermond (Herten)

Je zal ongetwijfeld weten dat fitness een van de meest efficiënte manieren is om gezonder en fitter te worden. Bij il fiore healthcenters is dit niet minder waar. Je kan namelijk een combinatie doen van cardio, dus conditietraining, en krachttraining, waarmee je de beste doelen bereikt. Hoe meer verschillende trainingen je doet, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in je rust! Met krachttraining en conditietraining gecombineerd behaal je de beste resultaten: een betere conditie, en een lichaam dat altijd veel energie heeft! De combinatie pakt ook verschillende medische klachten aan. Krachttraining kan je rug en bekken steviger maken door de spieren rondom te trainen. Als je het moeilijk hebt met flexibiliteit, kan training dit ook voor je oplossen. En nog zoiets geweldigs aan een fitnessruimte: hier regent het nooit, en we hebben airconditioning! Wat de weersomstandigheden ook zijn, je kan altijd komen sporten in de perfecte omgeving voor ultiem comfort.

Het is essentieel om je spieren op te warmen voordat je begint met een fitnesstraining. Door spieren regelmatig te trainen door middel van cardio wordt de conditie positief beïnvloed. Een fitness programma met daarin regelmatige cardio training in verwerkt, verbetert de werking van de longen, hart en bloedvaten. De perfecte aanvulling bij krachttraining zijn cardio oefeningen.

Smiley face

Laatste dagen: Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen

Groepslessen bij il fiore Roermond (Herten)

Wat is er mooier dan samen sporten? Met name als jij moeite om jezelf te motiveren, dan zijn onze groepslessen iets voor jou. Bij il fiore healthcenters Roermond Herten kun je kiezen uit vrijwel alle populaire groepslessen van dit moment; van spinning tot Sh’Bam. Zoek je een les waarin conditietraining centraal staat of ben je een liefhebber van krachttraining of dans? Bij ons vind je altijd een les die aansluit bij jouw wensen. Laat je ook naar je sportieve doel leiden door onze enthousiaste en deskundige instructeurs. Bekijk ons aanbod in het groepslesrooster.

Bekijk al onze groepslessen
Smiley face

Lidmaatschappen

Fitness Flexibel

 • Maandelijks opzegbaar contract
 • 1 maand
  • € 25,99p/mnd
Meest
gekozen

Onbeperkt Fitness

 • Contract opzegbaar na 1 jaarContract opzegbaar na 2 jaar
 • 1 jaar
  • € 20,99p/mnd
 • 2 jaar
  • € 17,99p/mnd

Fitness Daluren

 • Contract opzegbaar na 1 jaarContract opzegbaar na 2 jaar
 • 1 jaar
  • € 15,99p/mnd
 • 2 jaar
  • € 11,99p/mnd

eGym Premium all-in

 • Onbeperkt fitness inbegrepen
 • 1 jaar
  • € 49,99p/mnd

Kids lessen

 • Onbeperkt lessen voor kinderen
 • 3 maanden
  • € 19,99p/mnd

”DE BEGELEIDING EN SFEER IS GEWELDIG!

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?

9Klanten beoordelen il fiore healthcenters Roermond (Herten) met een 9

Fitness Herten

Fitness kan heel wat verandering teweegbrengen in ons lichaam. We kunnen slanker of breder worden, met meer spiermassa en minder vet. We worden minder snel moe, hebben meer energie, en kunnen heel wat meer dan voordien. Er zijn veel gezondheidsproblemen die we niet meer zullen ervaren, of waar we minder risico op lopen. Jouw conditie en kracht zullen grote stappen vooruit zetten als je beslist om te fitnessen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten). Hierbij sta je natuurlijk niet alleen, we hebben instructeurs en personal trainers om je te begeleiden naar je nieuwe zelf. Ze tonen je de werking van alle apparatuur, geven je een gepersonaliseerd schema, en leren je de correcte houding aan voor elke nieuwe oefening. Zowel voor cardio als krachttraining staan we voor je klaar. Hiernaast kan je ook groepslessen volgen in diverse categorieën: dans, conditie, aerobic workouts, en veel meer. En maak je geen zorgen, je zal je nooit vervelen als je bij ons komt sporten! Met een waaier aan activiteiten, diverse toestellen en apparatuur, en afwisselende schema’s, is elke sessie een nieuwe uitdaging. We zorgen er niet alleen voor dat je je doel bereikt, maar dat je ook plezier hebt tijdens je reis.

Functional training en veilig sporten

Functioneel trainen is een van de nieuwste trends in de fitnesswereld, en bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) kan je dit zelf ontdekken. Functioneel trainen is zeer toegankelijk omdat bewegingen die we elke dag uitvoeren centraal staan, zoals: duwen, trekken, opstaan, klimmen, tillen, en werpen. Tijdens een work-out train je je lichaam op een manier die comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Al snel zul je merken dat bewegen in het dagelijkse leven vlotter gaat. Heb je moeite met het tillen van een boodschappentas of traplopen, dan kan functioneel trainen je helpen. Elke oefening is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijk doel. Zo loop je nooit het risico op overbelasting van de spieren of gewrichten. Jouw veiligheid is onze prioriteit. Ervaar het zelf en schrijf je vandaag nog in.