il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Administratief medewerker(m/v)

il fiore healthcenters is in volle uitbreiding en blijft daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij hebben veel ideeën en willen deze uitwerken met enthousiaste mensen zoals jij

Mijn functie?

Als administratief medewerker bij bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) heb ik een brede uitvoerende functie. Ik verleen administratieve ondersteuning aan nagenoeg alle afdelingen. Zo boek ik bankafschriften in, controleer en boek ik inkoopfacturen in, verwerk ik inkooporders, zorg ik voor de facturen en debiteurenbewaking en daarnaast verleen ik ook nog de secretariële ondersteuning van de directie. 

Mijn profiel?

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers en medewerkers van il fiore healthcenters. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische organisatie. Ik heb affiniteit met sporten, vooral fitness, wat overigens niet hoeft te betekenen dat ik zelf actief sport. 

Ik neem initiatief en ik weet hoe ik de dingen moet aanpakken zonder daarbij details uit het oog te verliezen.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een leuke job geboden in een jonge en sportieve organisatie en ik ga werken voor een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureherten@ifhc.nl.

Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen