Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Baliemedewerker (m/v)

il fiore healthcenters is in volle uitbreiding en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij hebben jou nodig om de vele ideeën die wij hebben, uit te werken

Mijn functie?

Wil je iets anders dan een krantenwijk of vakkenvullen als bijbaan? il fiore healthcenters is op zoek naar een medewerker receptie bij il fiore healthcenters Herten. In deze rol zorg je ervoor dat alle receptiewerkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd worden en dat de gasten een aanspreekpunt hebben in de club.

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Eén van mijn doelen is dat de bezoekers duidelijke en goed onderbouwde antwoorden krijgen op al hun vragen. Ik ben meestal het rechtstreekse aanspreekpunt van il fiore healthcenters. Daarom ben ik altijd verzorgd en gedraag mij professioneel. Fitness is voor mij een een uit de hand gelopen hobby, ik ben altijd up-to date en weet de nieuwste technieken en trends toe te passen.

Mijn profiel?

Ik heb een goed voorkomen en voel me graag verantwoordelijk voor mijn taken. Ik neem initiatief, weet hoe ik de dingen aan moet pakken en heb daarbij oog voor details. Ik heb ruime kennis van fitness en ben bekend met de basisvaardigheden van het officepakket. Ik heb minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding. (fitness gerelateerde opleiding is een pre, geen vereiste)

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktcomfort salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie. Ik ben flexibel inzetbaar op zaterdag, zondag en in de vakantieperiode.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureherten@ifhc.nl.

Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen