Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Weekendkracht (m/v)

il fiore healthcenters breidt steeds uit en zoekt daarom collega’s om tijdens weekenden uit te helpen ±10 uur per week. Vernieuwend als we zijn, hebben wij jou nodig om samen met ons onze ideeën te realiseren. 

Mijn functie?

Als weekendkracht bij il fiore healthcenters heb ik een ondersteunende rol bij baliewerkzaamheden en help ik uit waar ik kan. Ik ben representatief en zelfstandig werken is voor mij geen probleem. Met mijn enthousiasme, spontane karakter en klantvriendelijkheid ben ik een uithangbord voor il fiore healthcenters. Ik heb een minimale leeftijd van 18 jaar.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen schrikt mij niet af. Ik ben open en spontaan en door mijn enthousiasme hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat zich zien in steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktcomfort salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact op met ons! Stuur een e-mail naar vacatureherten@ifhc.nl.


Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen